Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
    teminatlar dosyamı güncelledim

masaüstü vs vs bi yerlere kopyalarsanız lazım olur [belki]

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    28/5/2020 den geçerli

Bear_Bull
    @BearBull26

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Geçen bu saf yapıkredi robokopu,
    zeans içinde yannuş hatırlamıyorsam 114 200 lerden filan üle bir hareket yapmıştı, 400-500 puan mili saniye içinde basmıştı aşağı.
    Sence, hangisi kalın kafalı dostum?
    Robot amca mı, insan amca mı [emoji4]

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Ariston da bilir ki,
    cümlenin tamamı, aptala söylenir, abdala söylenmez.
    İlk defa duydum.

Bu ML AVOD diye bir hisseye girmiş hacim yapmış. İşin cılkı çıktı. Büyük hisselerde paralı adamlar var ML filan bazen takmıyor, herif de kredisini küçük hisselerde kullanıyor muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Corona istatistiklerinde yeni ölüm oranında Dünya ortalamasının altına inilmiş. Almanya da kontrol altına almış gibi.

Belirli ülkelerde sorun devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Corona istatistiklerinde yeni ölüm oranında Dünya ortalamasının altına inilmiş. Almanya da kontrol altına almış gibi.

Belirli ülkelerde sorun devam ediyor.

Üç çeşit yalan vardır diyor, Benjamin Disraeli, “basit yalan, kuyruklu yalan ve istatistik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

6.  Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    Üç çeşit yalan vardır diyor, Benjamin Disraeli, “basit yalan, kuyruklu yalan ve istatistik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2025 e kadar bu virüs işi devam eder deniyor.

Kesin sonuçlu aşı ve ilaç lazım, yoksa eski yaşam çok zor.

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    4000 lot
    1150 teminat
    işlem büyüklüğü 4000 * 11,650 = 46,600,000 tl

4000*1150 = 4,600,000 tl teminat gerektirir

her 1000 puan + - 400,000 tl yazar

Billurlu adammış
    Milyonda bir ihtimal olan bişi başıma gelmişti 2012 Aralık gibi. Vadeli 98.600 dedim nurdan long yapayim base sonunda 2 gün var ve ben yeni vadeye poz taşıyorum. Son vade longu kapadım yeni vade 98600 yanıyor aktiften alım girdim geldi. Baktım emir gerçekleşmiş ama inanılmaz kar var uzlaşmaya fiyatıyla alakasız. Seans bitimine 30-40 dakika var ama şaşkınım o gözüken kar ile yeni longlar açtım denemek için baktım para gerçekten hesapta tabi hakkım olmadığı için hemen kapadım o longlari. Seans sonu kurumu arar söylerim dedim. Seans bitti grafiklere bakıyorum ne göreyim ben 98600 e aktif alım girdiğim anlarda 90.200 lere kadar aşağı bir çizgi olmuş ve ben aktif emri girdiğim anda 90.600 den gelmiş longoarim o kadar kısa bir anda olmuski ben ekranda onu görmemişim bile emri gönderirken. Emirleri detaylı kontrol edincede ben 98.600 aldım sanirken 90.600 den gerceklesmis. 1-2 saniyede 8000 bin puan almıştım. 98.600 yanan fiyata o fiyattan aktif emir atarak 90.600 den gelme ihtimali sayısal lotuyu kazanma ihtimalinden çok daha zor. Belki vardır hatırlayan o günü.

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Milyonda bir ihtimal olan bişi başıma gelmişti 2012 Aralık gibi. Vadeli 98.600 dedim nurdan long yapayim base sonunda 2 gün var ve ben yeni vadeye poz taşıyorum. Son vade longu kapadım yeni vade 98600 yanıyor aktiften alım girdim geldi. Baktım emir gerçekleşmiş ama inanılmaz kar var uzlaşmaya fiyatıyla alakasız. Seans bitimine 30-40 dakika var ama şaşkınım o gözüken kar ile yeni longlar açtım denemek için baktım para gerçekten hesapta tabi hakkım olmadığı için hemen kapadım o longlari. Seans sonu kurumu arar söylerim dedim. Seans bitti grafiklere bakıyorum ne göreyim ben 98600 e aktif alım girdiğim anlarda 90.200 lere kadar aşağı bir çizgi olmuş ve ben aktif emri girdiğim anda 90.600 den gelmiş longoarim o kadar kısa bir anda olmuski ben ekranda onu görmemişim bile emri gönderirken. Emirleri detaylı kontrol edincede ben 98.600 aldım sanirken 90.600 den gerceklesmis. 1-2 saniyede 8000 bin puan almıştım. 98.600 yanan fiyata o fiyattan aktif emir atarak 90.600 den gelme ihtimali sayısal lotuyu kazanma ihtimalinden çok daha zor. Belki vardır hatırlayan o günü.
    Ne şans be dostum...

Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •