Bear_Bull
@BearBull26
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Milyonda bir ihtimal olan bişi başıma gelmişti 2012 Aralık gibi. Vadeli 98.600 dedim nurdan long yapayim base sonunda 2 gün var ve ben yeni vadeye poz taşıyorum. Son vade longu kapadım yeni vade 98600 yanıyor aktiften alım girdim geldi. Baktım emir gerçekleşmiş ama inanılmaz kar var uzlaşmaya fiyatıyla alakasız. Seans bitimine 30-40 dakika var ama şaşkınım o gözüken kar ile yeni longlar açtım denemek için baktım para gerçekten hesapta tabi hakkım olmadığı için hemen kapadım o longlari. Seans sonu kurumu arar söylerim dedim. Seans bitti grafiklere bakıyorum ne göreyim ben 98600 e aktif alım girdiğim anlarda 90.200 lere kadar aşağı bir çizgi olmuş ve ben aktif emri girdiğim anda 90.600 den gelmiş longoarim o kadar kısa bir anda olmuski ben ekranda onu görmemişim bile emri gönderirken. Emirleri detaylı kontrol edincede ben 98.600 aldım sanirken 90.600 den gerceklesmis. 1-2 saniyede 8000 bin puan almıştım. 98.600 yanan fiyata o fiyattan aktif emir atarak 90.600 den gelme ihtimali sayısal lotuyu kazanma ihtimalinden çok daha zor. Belki vardır hatırlayan o günü.
Yer İmleri