Sayfa 17/1003 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    gece seansında piyasa emri yok.son dakikada nasıl başarmış piyasa emri olmadan bu kadar lotu satmayı
    Adamlar bizim gibi kara düzen çalışmıyor ki. Kimbilir ne algolar vardır heriflerde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çok basit kaç lot satmış diyelim 4.500 kontrat...satış fiyatı olarak 118.425 yazarsın tuşa basarsın...o fiyata kadar tüm kademelere verir en son 118.425 e verir emrin gerçekleşirse biter gerçekleşmeyen kadarı pasifte kalır...

Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    gece seansında piyasa emri yok.son dakikada nasıl başarmış piyasa emri olmadan bu kadar lotu satmayı

3. Bence ekip çalışması... Son dakikalarda yukarı aldıkça kısalar kapansın yada panik ky lar uzasın diye yapmışlardır... 4000 kontratın olsa olsa 500 ü ky dır....
    2007 aralık ayındaydı galiba. Endeks desteklerini kırmaya çalışırken 30 endeks 64000 den 60.000 e düşerken vadeli makası +2000 lere çıkarmıştı. Bu 1 hafta sürdü. Bir gece dow u bir bastılar, ertesi sabah endeksi 59.000 den 54.000 verdiler. Açılışta vadeli ile makas 1500 puana, kapanışta ise 300 puana kadar indi. Yani vadeliyi yukarıda tutarak güzel mal sattılar. O günden sonrada tam tamına 2 sene bu fiyatları görmedi.
    Şuan ki harekette yukarı kopacağımızı ve bu adamların buna hazırlık yaptığını gösteriyor. Ağustos vadeye bakmak lazım. Orada kimler alıyor.
    Velhasıl geçmişte yabancı borsayı bankalar ile sürüklüyordu. Şimdi yabancının etkisi düşmeye başladı. Dönem dönem endekste ağırlığı olan hisseleri uçurarak endekste rekorlar kırdırabilirler.
    Önümüzdeki günlerde ASELSAN ve THYAO ön plana çıkabilir. Çünkü çok müsaitler.
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Seans içinde küçük küçük satsa daha iyi ortalama yapamazmıydı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,165
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Diyarbakır karpuzu maşallah. Hem bunu basanda hem de sende

Mobilden itibar verdirtmiyor verdirse de sana kesin vermişimdir zaten abi, teşekkürler paylaşımlar için. Bende full var ama matriks, ideale geçiyorum ben de bu ay kilitlenmesi osu busu şusu gına geldi. Matriks Iq sürümü biraz kullandım çok güzel olacak da ona da hem daha zaman var hem de robot da komisyon kesmesi çok handikap. Ideal güzelmiş gerçekten 2 aydır test amaclı kullanıyorum baya iyi neden böyle geç kaldıysak temel analizci tembelliği diyelim.
    adam hadım etti geçti beni 2 sene önce
    Diyarbakır karpuzu gibi diyorsun

Bayramdan sonra palanene ne tarafa giderse bende pozları ona göre ayarlarım
    Yeterki X30 da da dolarda yaptıkları gibi kotasyon vermekten vazgeçmesinler.
    hoş 200 puan olan spread aralığı şu anda 500 puana çıktı
    aktif işlem yaptığım anda 500 puan geriden başlıyorum
    fiyat 1 hafta 10 gün yatay kalırsa opsiyon değer kaybından kafa kafaya geliyorum
    fazlası yatay olursa kara geçiyor, yada daldan dala atlayıp
    kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum.
    eldeki poz.ları koyup kaçayım

Bear_Bull
    @BearBull26

5. O değil de ingilizlerin iki yıllıklarının getirisi negatife dönmüş. Conlier beni biraz fazla bekletti ama onlar da negatifi görecek. Bu ne demek biliyonuz mu? Bonolar deflasyonu fiyatlıyor. Deflasyon ortamında borçlu olanlara kabaran bir şeyler var. En çok borçlu firmalar hangileri acaba. Hmmmm.

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Bence ekip çalışması... Son dakikalarda yukarı aldıkça kısalar kapansın yada panik ky lar uzasın diye yapmışlardır... 4000 kontratın olsa olsa 500 ü ky dır....
    2007 aralık ayındaydı galiba. Endeks desteklerini kırmaya çalışırken 30 endeks 64000 den 60.000 e düşerken vadeli makası +2000 lere çıkarmıştı. Bu 1 hafta sürdü. Bir gece dow u bir bastılar, ertesi sabah endeksi 59.000 den 54.000 verdiler. Açılışta vadeli ile makas 1500 puana, kapanışta ise 300 puana kadar indi. Yani vadeliyi yukarıda tutarak güzel mal sattılar. O günden sonrada tam tamına 2 sene bu fiyatları görmedi.
    Şuan ki harekette yukarı kopacağımızı ve bu adamların buna hazırlık yaptığını gösteriyor. Ağustos vadeye bakmak lazım. Orada kimler alıyor.
    Velhasıl geçmişte yabancı borsayı bankalar ile sürüklüyordu. Şimdi yabancının etkisi düşmeye başladı. Dönem dönem endekste ağırlığı olan hisseleri uçurarak endekste rekorlar kırdırabilirler.
    Önümüzdeki günlerde ASELSAN ve THYAO ön plana çıkabilir. Çünkü çok müsaitler.
    Geçen bu saf yapıkredi robokopu,
    zeans içinde yannuş hatırlamıyorsam 114 200 lerden filan üle bir hareket yapmıştı, 400-500 puan mili saniye içinde basmıştı aşağı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Geçen bu saf yapıkredi robokopu,
    zeans içinde yannuş hatırlamıyorsam 114 200 lerden filan üle bir hareket yapmıştı, 400-500 puan mili saniye içinde basmıştı aşağı.
    Demem o ki,
    bu yapıdaki baş mühendizi tanıyan arkadaş varsa sülesin,
    Normal giden bir piyasada,
    böyle agresif hareketler yapmasın, yaptırmasın.
    saniyede 500 veya 1000 lot sınırlaması yapsın.
    Baş mühendiz ben olsaydım bunu yapardım,
    müşteri kaybetmek pahasına.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Demem o ki,
    bu yapıdaki baş mühendizi tanıyan arkadaş varsa sülesin,
    Normal giden bir piyasada,
    böyle agresif hareketler yapmasın, yaptırmasın.
    saniyede 500 veya 1000 lot sınırlaması yapsın.
    Baş mühendiz ben olsaydım bunu yapardım,
    müşteri kaybetmek pahasına.
    Ariston da bilir ki,
    cümlenin tamamı, aptala söylenir, abdala söylenmez.

Sayfa 17/1003 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •