Sayfa 18/132 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 137 - 144 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

TEZOL da 11.327 yatırımcı 12.3 milyon lotla tavanda alıcılı, halka arzın 2. gününde şu ana kadar 139 bin lot satış yemiş,

2. Dolar firladi borsa asagi .Yarin cozulmezse pazartesi sali da tavan olur gibi duruyor.Haftaya yeni halka arz da yok .

3. Ne zaman cozulurse alip atacagim bir koseye orta uzun vade.Borsa da 500 hisse de halka arz yapiliyor 1 aydir.Ne alsan dusuyor tahtacilar mali yikiyor her hisse de kaybetme garantili🤣 Bunu alir beklerim kisa da kaybetsem de uzun da katlar

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    Dolar firladi borsa asagi .Yarin cozulmezse pazartesi sali da tavan olur gibi duruyor.Haftaya yeni halka arz da yok .
    Ben böyle hisse görmedim. 24 milyon hisse var dolaşımda, ama iki gündür toplasan 200 bin lot satıldı. Ky satmadıkça bu hisse haftaya çarşambaya kadar tavan gider. Kârı çok güzel bir firma üç beş kuruşa neden satalım ki.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

5. Bende oyle dusunuyorum guzel durdu.260 k hacim oldu.10 k lik 3 adet 25 k lik tek seferde satildi buyuklerden.Geri kalanlar hep kucuk lot seklinde oldu..Ekstra birsey olmazsa siyasi ekonomik katiliyorum 5-6 tavan gidecek gibi duruyor.Hayirlisi

6. Son dakikalar da tavana 2.5 milyon lot eklendi..14.14 milyon lot bekleyenle kapadi.

7. Ulan garanti Bakti k.y mal vermiyor bugunku satisin 185 k sini tek basina yapti.Her halka arzda mal yagdiran ziraat ve vakif bu sefer 2 gundur cok cok az verdi .Demek ki k.y malina sahip cikiyor.Her halka arzda boyle olsa.Buyukler ne kadar az lota sahip olursa k.y malini tuttukca tavan sayisi da artar .Malum gedik info a1 seker gibi kurumlar mali kapinca ertesi gun hemen satiyor hisse yukselisi frenleniyor.Bari k.y halka arzlar dan para kazansin evinin bir masrafini gidersin.3 tavani daha var gibi duruyor.Sonrasin da buyukler alttan toplar yine yukselise devam edebilir her halka arzda oldugu gibi.Hayirlisi.

8.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    Ulan garanti Bakti k.y mal vermiyor bugunku satisin 185 k sini tek basina yapti.Her halka arzda mal yagdiran ziraat ve vakif bu sefer 2 gundur cok cok az verdi .Demek ki k.y malina sahip cikiyor.Her halka arzda boyle olsa.Buyukler ne kadar az lota sahip olursa k.y malini tuttukca tavan sayisi da artar .Malum gedik info a1 seker gibi kurumlar mali kapinca ertesi gun hemen satiyor hisse yukselisi frenleniyor.Bari k.y halka arzlar dan para kazansin evinin bir masrafini gidersin.3 tavani daha var gibi duruyor.Sonrasin da buyukler alttan toplar yine yukselise devam edebilir her halka arzda oldugu gibi.Hayirlisi.
    Yarın satış olmazsa çarşamba dedim ama haftaya cumaya kadar gider gibime geliyor. Firma gerçektende güzel bir firma olduğu için geleceği parlak bir firma.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Sayfa 18/132 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •