-
XU100 1 sene kendine gelemez 8000 civarlarına düşüş yaşamasına gerek yok yıllık enflasyon %40 civarları tabi sokakta hissedilen enflasyon daha fazla Maçko ya gelince temel verileri iyi teknik analizi daha önemlisi küçük hisse..XU100 1 sene doldur boşalt yapacağının ihtimalinin çok yüksek olduğu ortamda belki olumlu ayrışır küçük hisse olduğu için ytd...
-
2009 yıllarında maç kuponu yapar sahadan.com canlı sonuçlara bakardık hey gidi günler her zaman kasa kazanırdı..
Sonra bıraktım kumardan fayda gelmez neyse gelelim Maçko ya kendisi borsaya açılmamış ortağı olan İstanbul portföy paylarını satınca borsada işlem görmeye başlamış tuhaf durum çok eski yıllarda da Arzum ev aletlerinde ortak paylarını satınca borsada işlem görmeye başlamış normalde şirketlerin büyük hissedarları borsadan para almak için halka açılır..Maçko da durum farklı neyse aklıma gelenleri yazdım foruma şansımız böyle piyasada umarım yüksek olur diyelim ytd...
-
Çok iyi kapattık seansı Maçkolik
-
Maçko yükselişine devam ediyor..şirket dün paylarını geri alım yapmaya devam etmişti ytd..
-
Bakalım seansı tavan kapatacak mı ? şirket düzgün şirket paylarına sahip çıkıyor ve geri alım programı 1 yıl sürecek ytd..
-
Keyifle maçko 1,çeyrek bilançosunun açıklanmasını beklemek..temettü peşinde değilim %300 bedelsiz sermaye artırımı yeterlidir spk onayından sonra bölünme olacaktır...Gelelim XU100 borsaya 1 sene üzeri kendine gelemez aşağıda 9000 yukarıda 10000 civarları 1 sene belki de 2 sene doldur boşalt yapar şuan ki görünüm böyle uzun vade için ytd..
Dahası borsa için yeni hikaye gerekir şuan da uzun vade yok gözüküyor gerçekler acıdır... ytd.
-
Taze haber kaynak İş cep Maçko bedelsiz sermaye artırımını spk onaylamış..Maçko sermayesi 100 milyon TL ye yükseltilecek ytd..
Hangi tarihte bölünür bundan sonrasını şirket karar verecek hayırlısı diyelim ytd...
-
Son anda düşüş derinleşti sağlık olsun.Maçko ya güveniyorum o yüzden bende kredisi fazla ytd..
%300 bedelsiz oranı çok iyi oran karlılık devam ederse 3 yıl 5 yıl sonra o zaman değeri iyi anlaşılır hisse fiyat performansı çok iyi değil daha iyi olmak zorunda karlılığına göre zaten şirket 1 yıllık geri alım programını açıkladı..sabır diyelim ytd..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri