Sayfa 18/445 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. Dostlar,
    Ihgyo ekgyo türk telekom ve oto de faliyet gösteren asuzu ve karsan babayitler inceleyelim kanal istanbul ve yerli oto hikayelerinden prim potansiyeli yüksek hisseler hikayesi olan lazım gibi Syg

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. evet ertan abi burada takılalım her hisse için gelen olursa bakalım
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    Dostlar,
    Ihgyo ekgyo türk telekom ve oto de faliyet gösteren asuzu ve karsan babayitler inceleyelim kanal istanbul ve yerli oto hikayelerinden prim potansiyeli yüksek hisseler hikayesi olan lazım gibi Syg

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    karsanın beklentisinin olduğu ups ihalesi,elektirikli oto,yerli oto, fakat handikapının bilançolarının kötü olması gibi geldi.

ihgyo güzel hısse takıbımde,trade ımkanı sureklı verıyor.

yerli otoda vestel fiyatları sankı çok dıbe geldi gibi,adem kardeşim vestelde bir grafiğe bakarsan onuda takibe almakta fayda var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    tekrar hayırlı olsun.....zaten işlevinin olmaması hataydı..güzel başlık.birde trollerden koruyabilirsek iyi olur.. müsadenizle bende takılacam buraya...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    tekrar hayırlı olsun.....zaten işlevinin olmaması hataydı..güzel başlık.birde trollerden koruyabilirsek iyi olur.. müsadenizle bende takılacam buraya...
    elbette kardeşim başımızın üstünde yerin var.hoş geldin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    elbette kardeşim başımızın üstünde yerin var.hoş geldin
    hoşbulduk kardeşim........

cuma günğ blombergde bir konuşmacı vardı,ilginç bir konuşması oldu.brunson krizi sırasında amerikada olduğunu ve amerikan yönetiminden dolayı,amerika finans çevrelerinin türkiyeye yatırım yapmaktaki isteksiz olduğu ve brunson salındıktan sonra bunun değieceğii yönünde beklentisi olduğunu söyledi.
    bende aynı beklentileri taşıyorum,tabi cumadan pazartesiye bir anda değişmesini beklemiyorum,ama tedrici olarak bir iyileşme bekliyorum.hatta bu konuda başı bankaların çekeceği kanaatindeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    cuma günğ blombergde bir konuşmacı vardı,ilginç bir konuşması oldu.brunson krizi sırasında amerikada olduğunu ve amerikan yönetiminden dolayı,amerika finans çevrelerinin türkiyeye yatırım yapmaktaki isteksiz olduğu ve brunson salındıktan sonra bunun değieceğii yönünde beklentisi olduğunu söyledi.
    bende aynı beklentileri taşıyorum,tabi cumadan pazartesiye bir anda değişmesini beklemiyorum,ama tedrici olarak bir iyileşme bekliyorum.hatta bu konuda başı bankaların çekeceği kanaatindeyim.
    dostum bu işbankası olayı yatırımcıyı kaçır masın?

Sayfa 18/445 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •