Sayfa 18/59 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 468 madde; 137 - 144 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Aldığım ünüversite eğitimimin muahasebe ile uzaktan yakından ilgisi alakası yok....
    Ancak gördüğüm kadarı ile Hisse.Net üyelerinin %99 ndan daha iyiyim bu konuda...
    Bilançoları incelemeyi,anlamaya çalışmayı seviyorum..
    Amatörce....
    Azıcık da olsa bilanço bilgisi olan birisi Acemşah ın tek ayak üstünde bilançodan 50 yalan attığını bilir,anlar....
    Buna tahammül edemiyorum....
    Neyse daha fazla başlığı meşgul etmeyelim...
    Taraflar söyleyeceklerini söyledi takdir kamuoyunun

Umarım her şey gönlünüzce olur....

Saygılar/Başarılar....
    Hocam merhaba, pnsütü bu durumdan kurtaracak bedelli dışında bir çözüm öngörünüz var mı?Bizimle paylaşırmısınız?

Olağan Genel Kurula katılacak arkadaşlar belki bu duruma tepki gösterip çözüm önerisi sunarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hocam merhaba, pnsütü bu durumdan kurtaracak bedelli dışında bir çözüm öngörünüz var mı?Bizimle paylaşırmısınız?

Olağan Genel Kurula katılacak arkadaşlar belki bu duruma tepki gösterip çözüm önerisi sunarlar.
    Daha önce de paylaştım ama tekrar edeyim

1)Yaşar Holding ve YBP bir zahmet Pnsüt e olan borçlarını ödeyiversin ki finansal borçların ağır yükü hafiflesin...
    2)Eş zamanlı refinansman anlaşması tadından yenmez....Mesela 10 yıllık düşük faizli ne tatlı olurdu
    3)Yerli-yabancı ortak veya tümden sahipliğin el değiştirmesi....
    4)Bu arada belki en zoru,belki en kolayı sektörde işlerin pozitife dönmesi....
    5)Yaşar Holdingin şirketi borçlandırmayı bırakıp,borçlarını ödemesi,eş zamanlı bedelli sermaye artışı....ve eş zamanlı refinansman anlaşması DONUMU SATAR PNSÜT ALIR,SOKAKLARDA DONSUZ DOLAŞIRDIM...(asla yatırım tavsiyesi değildir....)

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Aldığım ünüversite eğitimimin muahasebe ile uzaktan yakından ilgisi alakası yok....
    Ancak gördüğüm kadarı ile Hisse.Net üyelerinin %99 ndan daha iyiyim bu konuda...
    Bilançoları incelemeyi,anlamaya çalışmayı seviyorum..
    Amatörce....
    Azıcık da olsa bilanço bilgisi olan birisi Acemşah ın tek ayak üstünde bilançodan 50 yalan attığını bilir,anlar....
    Buna tahammül edemiyorum....
    Neyse daha fazla başlığı meşgul etmeyelim...
    Taraflar söyleyeceklerini söyledi takdir kamuoyunun

Umarım her şey gönlünüzce olur....

Saygılar/Başarılar....

abicim herşey bilançoyla olsaydı keşke..........önemli olan gemide olmak doğru zamanda.......bak adele berbat ötesi bilanço fakat bugün 4.tavanında.........oradada süründürdüler bezdirdiler milleti......en sabırlı olanlar bile verdi.....şimdi arkasından bakıyorlar.....

bundada böyle ihtimal var.....senelerce süründürmüş...fakat yapılan işlerden bişeyler planladıkları belli......bizde yerimizi aldık bekliyoruz sabırla......bakalım şişeden ne çıkacak.......

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    abicim herşey bilançoyla olsaydı keşke..........önemli olan gemide olmak doğru zamanda.......bak adele berbat ötesi bilanço fakat bugün 4.tavanında.........oradada süründürdüler bezdirdiler milleti......en sabırlı olanlar bile verdi.....şimdi arkasından bakıyorlar.....

bundada böyle ihtimal var.....senelerce süründürmüş...fakat yapılan işlerden bişeyler planladıkları belli......bizde yerimizi aldık bekliyoruz sabırla......bakalım şişeden ne çıkacak.......
    Sn Huzur
    Benim ;"Bu hisse asla yükselmez" dediğimi bulun getirin sizden özür dileyeceğim....
    Aksine bir kaç defa çok düştü burdan teper yükselişi yapabilir dedim...
    Çok düşüp düşmediğine spek karar verecek....
    BEN BİZ SİZ DEĞİL....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Daha önce de paylaştım ama tekrar edeyim

1)Yaşar Holding ve YBP bir zahmet Pnsüt e olan borçlarını ödeyiversin ki finansal borçların ağır yükü hafiflesin...
    2)Eş zamanlı refinansman anlaşması tadından yenmez....Mesela 10 yıllık düşük faizli ne tatlı olurdu
    3)Yerli-yabancı ortak veya tümden sahipliğin el değiştirmesi....
    4)Bu arada belki en zoru,belki en kolayı sektörde işlerin pozitife dönmesi....
    5)Yaşar Holdingin şirketi borçlandırmayı bırakıp,borçlarını ödemesi,eş zamanlı bedelli sermaye artışı....ve eş zamanlı refinansman anlaşması DONUMU SATAR PNSÜT ALIR,SOKAKLARDA DONSUZ DOLAŞIRDIM...(asla yatırım tavsiyesi değildir....)

Saygılar/Başarılar....
    Teşekkür ederim.

6. Sn Tengri han acemşah ile ilgili daha önce mesajımda yazdığım bana göre ahlaksızca olan daha ilk mesajıma cevaben ücretli analiz grubu teklifi ile ilgili mesajımı gördüyseniz mürid grubundaki kişileri organize edip yancı mesajlar attıracağını da hesaba katmalısınız. O nedenle canınızı sıkmayınız doğru bildiğinizi söylemekten de vazgeçmeyiniz. Normalde iki kişi arasındaki polemiğe dahil olmak istemezdim ama başkaları dahil olduğu için yazmakta beis görmedim.

Selamlar.

7. Aramıza herkesi almıyoruz..
    Bedava bilgi çok daha pahalıdır..
    Milyonlar akıtıp elde ettiğimiz bilgileri bedava dağıtamıyoruz..sermayesi kurtarmıyor...
    Bedavaya süt yok..ancak bedava süt pınar süt...

Olacakları yakında öğrenirsiniz...sabır edebilirseniz
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Çok güzel samimi bir anlatım olmuş.

Şirketin Çamlı Yem ve Petunda da iştiraki var.

Bedelli,yabancı ortaklık,şişe grubunun yaptığı gibi petun ve pnsu ile tek şirket çatısında birleşimi,izmirdeki fabrikasını başka yere taşıyıp arsasına gökdelenler yapıp pınar gyo gibi bir şirket kurması(imar iznini bilmeden yazıyorum) bunlar hep çözüm olabilir.

Fason üretim yapan şirketi bile uçuruyorlar,insan üzülüyor yılların markası sonuçta.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    İzmir'deki fabrika nereye taşınıyor?
    Yoksa Eskişehir ve urfadaki kapasite artışı bu sebeple mi yapıldı?
    Var mı bilgi?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 18/59 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •