Daha önce de paylaştım ama tekrar edeyim
1)Yaşar Holding ve YBP bir zahmet Pnsüt e olan borçlarını ödeyiversin ki finansal borçların ağır yükü hafiflesin...
2)Eş zamanlı refinansman anlaşması tadından yenmez....Mesela 10 yıllık düşük faizli ne tatlı olurdu
3)Yerli-yabancı ortak veya tümden sahipliğin el değiştirmesi....
4)Bu arada belki en zoru,belki en kolayı sektörde işlerin pozitife dönmesi....
5)Yaşar Holdingin şirketi borçlandırmayı bırakıp,borçlarını ödemesi,eş zamanlı bedelli sermaye artışı....ve eş zamanlı refinansman anlaşması DONUMU SATAR PNSÜT ALIR,SOKAKLARDA DONSUZ DOLAŞIRDIM...(asla yatırım tavsiyesi değildir....)
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
abicim herşey bilançoyla olsaydı keşke..........önemli olan gemide olmak doğru zamanda.......bak adele berbat ötesi bilanço fakat bugün 4.tavanında.........oradada süründürdüler bezdirdiler milleti......en sabırlı olanlar bile verdi.....şimdi arkasından bakıyorlar.....
bundada böyle ihtimal var.....senelerce süründürmüş...fakat yapılan işlerden bişeyler planladıkları belli......bizde yerimizi aldık bekliyoruz sabırla......bakalım şişeden ne çıkacak.......
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Sn Tengri han acemşah ile ilgili daha önce mesajımda yazdığım bana göre ahlaksızca olan daha ilk mesajıma cevaben ücretli analiz grubu teklifi ile ilgili mesajımı gördüyseniz mürid grubundaki kişileri organize edip yancı mesajlar attıracağını da hesaba katmalısınız. O nedenle canınızı sıkmayınız doğru bildiğinizi söylemekten de vazgeçmeyiniz. Normalde iki kişi arasındaki polemiğe dahil olmak istemezdim ama başkaları dahil olduğu için yazmakta beis görmedim.
Selamlar.
Aramıza herkesi almıyoruz..
Bedava bilgi çok daha pahalıdır..
Milyonlar akıtıp elde ettiğimiz bilgileri bedava dağıtamıyoruz..sermayesi kurtarmıyor...
Bedavaya süt yok..ancak bedava süt pınar süt...
Olacakları yakında öğrenirsiniz...sabır edebilirseniz![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri