Daha da çok ilgileneceğiz Pınarsüt gıda holdingle..!
Çakallara yer yok!
Ver gelsin..!
Daha da çok ilgileneceğiz Pınarsüt gıda holdingle..!
Çakallara yer yok!
Ver gelsin..!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
bu forum herkese açık.....hisse fiyatı 0.24 dolar olmuş daha neyini pazarlayacak......ben şahsen acemşahın yazılarından çok şey öğreniyorum....bu bile faydalı oluyor.....bu mantıktan bakarsak tengri sende tam tersini yapıyorsun......bırakın isteyen fikirlerini açıklasın.....zaman kimi haklı çıkaracak görürüz......
Ben asla gönderilerime bilerek YALAN katmam...
Hata yaparım ama YALAN katmam...
Hata mı fark edince de hemen özür dilerim...
Bu adam yalancının önde gideni....
Farkındayım canınız sıkkın,Acemşah ın gönderileri psikolojinizi rahatlatıyor,size moral veriyor,bunu anlayabiliyorum ama bunu YALAN katmadan yapsın...
Fikirlerini açıklamasına değil içine yalan yanlış bilgiler serpiştirmesine kızıyorummmm
Tnztp başlığında ne dese beğenirsiniz;Pnsüt ün diyor,dolaylı satışlarla (dötünden uydurma bir element) cirosu 1 milyar dolar diyor...
Yalanın böylesini de ilk defa duyuyorum....
Beni eskiler bilir,eski ben olsa idim hisseyi aldığınıza almışlığınıza pişman ederdim....
Her gün ızdırap olurdum size....
Hele ki hisse dipleri boylamışken..
Eeee yaş ilerliyor,insan daha bir sakin,oturaklı oluyor...
Hepimiz sakin olalım bence...
Sakince bekleyelim....
Ekstra Bilgi;Ben 10 yıldır Pnsüt te gidaştın negatif olduğunu söylüyorum ama kimseye çemkirmedim....Tonla hakaret işittim,kimse beni savunmadı...Hep tek tabanca ile ilerledim bildiğim yolda...
Saygılar/Başarılar...
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Sayın arkadaşlar
Gıda da bir terör yaşanıyor, burda da şimdiye kadar hiç bir hissede maniplasyon yapmadık. ucuz iken aldım, ederini bulunca sattım.
Borsaya yaklaşımım biraz mizahi, fazla ciddiye almamak lazım.
dediğim gibi borsa basit bir oyun, ederinin altındaysa al..sabret ve sat. bu kadar basit.
hisse gelmiş 30 yıl önceki ederine dolar bazında.. birde doların enflasyonunu düşünürseniz? bedavanda da bedava..
Bilançoda basmışlar Amortismanı zarar olmuş evet bilanço kötü.. sosyal medyalarda elinizdekini tuvalet kağıdından bile ucuza almak için yok Pınar grubu batıyor yok konkardato ilan edecek ...vb vb.. gibi söylemleri, spekülasyonları , kimlerin yaptığını bilmiyor muyuz?
Velhasıl ucuz buldum aldım alıyorum, ve eğleniyorum.
İşte gıdada bir terör olduğu kadar gıda şirketlerini ele geçirme operasyonları güçlenerek devam ediyor.. bilinenin aksine gıda pazarının nitelikli haline gelmiş kısmının %80 yabancı tröstlerin eline geçmiş halde...
Yerli marka diye bildiğiniz bir çok marka aslında ya yabancı yada yabancı ortaklık. Gecen gün kemal kükrer sirke aldım baktım..meğerse sirke bile yabancıymış... 3harfli marketlerde satılan bir cok gıdayı bile üreten şirketlerin arkasında yabancı sahipliği şirketleri var.
Şimdi gördüğüm kadarıyla Pınar grubu hisselerini ele geçirmek için operasyonlar düzenleniyor.!
Pınar süt yakın zaman kadar 3 harfli marketlerde yer almadı, yaptığı yatırımlarla verimlilik ve yeni ürün kazanımıyla azda olsa 3 harli zincir marketlerde yer almaya başladı..
Parekende zincir şirketleri artık aşırı pahalı ürünleri raflarından kaldırıyor.. buda gercek bir cözüm..
Umuyorum ki..
Pınar süt'ün borsada dahi yabancıların eline geçmesine izin vermeyeceğinize inanıyorum. Bu ülkeye oynanan oyunlara fırsat tanımayacağınıza... portföylerde azda olsa pınar süt bulundurmanın bir vatandaşlık görevi olan inancınıza güveniyorum...
Herkese boıl kazançlar diliyorum
Pınar süte sahip çık... Gıda daki teröre dur de!!!!
[IMG][/IMG]
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Sen nasıl utanmaz edepsiz bir yalancısın?
Nerden çıkarıyorsun nerenden uyduruyorsun böyle yalan yanlış bilgileri?
Nasıl olsa pek çok arkadaş bilanço okumasını bilmiyor at yalanı inanan çıkar nasıl olsa...
Yalancı herif amortisman giderleri geçen sene 417 milyon tl imiş bu sene 519 milyon tl olmuş....
9.5 milyar tl maddi duran varlığı olan bir şirket 519 milyon tl amortisman ayırmayacak mı?
Alet edavat makina araçlar yıpranmıyor mu?
Tek ayıran bu mu bütün şirketler maddi duran varlığı boyutunda amortisman ayırmıyor mu?
İlk defa bu sene mi ayırıyor?
Kaldı ki bu şirket 1,7 milyar tl zarar etmiş,düş 519 nu 1,2 milyar tl zararı n.......
Sana saygı da yok başarılar da yalancı herif....
Son düzenleme : Tengri Han; 10-03-2025 saat: 18:46.
Buradaki insanların borsa bilgisini sorgulamak sana mı kaldı?
herkesi küçük gören üstten bakış?! Çok ayıp..!
Borsa iki cizgi değildir, yada iki rakam...
burdaki çoğu insan bilir bunu..ben buradaki insanlardan çok şey öğreniyorum..
Vatanını seven çoçuklarının geleceği peyniri sütü için insanlar pınar süt hissesi almaya devam edecek.. istediğinizi yazın!
Néy Nâmé...!
Aldığım ünüversite eğitimimin muahasebe ile uzaktan yakından ilgisi alakası yok....
Ancak gördüğüm kadarı ile Hisse.Net üyelerinin %99 ndan daha iyiyim bu konuda...
Bilançoları incelemeyi,anlamaya çalışmayı seviyorum..
Amatörce....
Azıcık da olsa bilanço bilgisi olan birisi Acemşah ın tek ayak üstünde bilançodan 50 yalan attığını bilir,anlar....
Buna tahammül edemiyorum....
Neyse daha fazla başlığı meşgul etmeyelim...
Taraflar söyleyeceklerini söyledi takdir kamuoyunun
Umarım her şey gönlünüzce olur....
Saygılar/Başarılar....
Yer İmleri