Sayfa 18/47 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 137 - 144 arası.

Konu: EkoDream ile Bist ve Finansal Okuryazarlık

1. Geçmiş hareketlere baktığımda 2 hafta daha , en azından haftaya da benzer hareketleri yapacağını düşünüyorum.
    Tarihlerde yaklasık 2ç açıklamalarıyla örtüşüyor.
    Hissede bekliyorum vakit bol hayatı yaşıyorum rahatça telefon cepte

Payınız cok büyük
    Ytd

LG-K220 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Aksine bilakis Piyasanın tamamına yayılan alımların aselsana olumlu deil olumsuz yönde sirayet ettiğini düşünüyorum bildiğiniz üzere ben farklı bakarım süreçlere o yüzden bu ralliyi tahmin edebildim herkes bist çökecek derken 100k diyebildim şimdi herkes yine çöküş bekliyor ben 110k görüp sıfır atma olayını bekliyorum sonra herkes bedelsiz etkisi bekleyip alırkende tam tersi !!!... aselsan son 1 yıldır piyasa yükselişlerinden ayrışıyor çünkü ve bu yükselişlerde genelde asels da para çıkışı olmakta... 25 liraya yakın meblağlar yazmıştım hedef fiyat göre hareket ermiyorum inanın bazı hisselerde baksamda aselsanda grafiğe bile bakmıyorum alıp satmak için son 1 yıldır hep flama sonra sert yukarı 2. Bir yükseliş günü sonra 3 ü yaparsa devam ıfak ufak yada 3 de yükseliş gün içi eksiye dönüş ve yatay sonrasındaki günlerde ortalama %3-5 eksi tekrar flama çalışmaları
    Bgn daha yukarıda bi kapanış bekliyordum(23.31 gibi)... Yarında sabah muhtemelen yukarı açabilir sonrasında ki hareketi dünkü bugün ki gibi olursa devam ederim ama sabah ki açılış fiyatı dip olarak kalmazsa benden alanda kazandın derim...
    Bu benm kısa vadeli stratejim uv stratejimde ise sürekli al al al ve satma var uzun zamandır...
    Yukarıdaki yazdıklarımda metafordur benzetim senaryosudur ve bist de senaryoların her daim işlevsellik göstermediği bir gerçektir...

İyi günler
     Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku
    Hocam gördüğüm kadarı ile tahtada ciddi bir savaş var en azından açılış öyle gözüküyor sizin düşünceleriniz nelerdir?Saygılar
    Dostum değişen birşey yok aselsan genelde bu hareketi yapıyor... yukarı kırarsa 24.60-72 izlenmeli ama sanırım bi süre daha buralardayız ben bu süreci daha çok seviyorum
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

3.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Dostum değişen birşey yok aselsan genelde bu hareketi yapıyor... yukarı kırarsa 24.60-72 izlenmeli ama sanırım bi süre daha buralardayız ben bu süreci daha çok seviyorum
    Teşekkürler.Hayırlı Çalışmalar olsun

Merhabalar Murat bey ASELS sayfası tanışmamıza vesile oldu. Oradaki paylaşımlarınız ve kendinize ait böyle bir form oluşturupta bilgi tecrübe ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Ben de Asel tabiki göz bebeğimiz ama SASA hakındaki düşüncelerinizi sorucam. Şirket karlılığında müthiş bir artış var. Yatırım hedefleri çok büyük ve bu anlamda dünyada 2. sıraya yerleşmek
    çin devlet teşviği bekliyor. Tüm bunlara karşı 1 sene içindeki agrasif yükselişinden dolayı işlem kısıtlaması varki bu önümüzdeki ay sona erecek bu süreçten sonra gerçekten ciddi uzun vade yatırım yapılabilir mi yoksa işleme açıkdıktan sonra spekülatif hareketlerine devam mı eder?

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Ütopik beklentim egeen sasa performansı ama zamanı yok! Yinede portföyümde yeri oldukça sınırlı belirtmek isterim...%5 kadar şuan için
    Aslan payı aselsanda ama 2. Çeyrek bilançoları sonrası aslan payını tüpraşa bırakacak gibi...

BURADAN SONRASI 2.ÇEYREK BEKLENTİLERİMİ İÇERİR

Tüpraş 2. Çeyrek kar beklentim 1 katrilyon svet yanlş duymadınız eger grev çok olumsuz etkilemediyse beklentim 1 kateilyon TL.
    Petkm karını 1. çeyreğe göre yatay bekliyorum portföyümdeki yerini boşalttım..2. Çeyrek sonrası kararı vericem
    Soda karının da petkm karı ile brnzer kur kaynaklı karında düşüş bekliyorum her ne kadar bana nakit patirasının bir kısmını banka tahvilinde saklaması saçmada gelse şimdi bakınca soda yönetimini tebrik ediyorum...
    Froto ve toaso çok başarılı belkide %50 yi aşan çeyrekler bekliyorum zaten bunu bilen yabancı 19-44 hareketini yaptı froto da açıkcası toaso halen cazip durmakta!
    En büyük sıçramayı tavhl da bekliyorum açıkcası tavhl için gelecek bilanço ile bu fiyatlar çok ucuz kalabilir
    Diğer bi yıldız kar beklentim tkfen de bazıları çok gitti buradan alınabilirmi sorusu gelebilir akıllara bist de süreç tarihsel bakıldığında teknik değil karar verme süreçleri amigdala korteks ilişkisi düşünüldüğünde a hissesi 10 liradan 15 liraya çıkar sonra 14 liraya düzeltme yapar ky düşüyor diye satar sonra hisse 18 liraya gider benden alan da kazansın der ve kendini avuyitır nede olsa geri gelecek der ama hisse 20 liraya gider... işte burası kritikdir Türk yatırımcıda tam sayıların direnç olma algısı vardır hisseler 1 lirayı 5 lirayı 10-15-20 lirayı kırarken daha çok zorlanır hem direnç hem destek anlamında bunada değiniriz bunun bizim yetişme tarzımızla ilgisini konuşuruz...
    Neyse konumuza dönelim 20 lira olduğunda hisse artık bizim için ky için çok pahalıdır amigdala karar verme sürecinde 15 den sattığını 20 liradan mı alacaksın der ve hisse ESAS HAREKETİNİ burada yapar...30 lira hareketi başlamıştır ve en büyük kazanç buradadır artık hissenin dibi 26 liralrdır ve mal almak isteyenler bu bölgelere yıgılacaktır... şirket karlı bi şirketse buradan alanda kazanacaktır ama şirket spekülatif bi şirketse işte o zaman o 15 lira bile pahalı demektir...
    Örnek: arcelor mittal satışı sonrasındaki eregli süreci 1.70 ler ve sonrası
    Örnek: socar satılı sonrası 1.90 da duran petkim ve yükseliş süreci
    Ve dahası...
    Şimdilik hayırlı akşamlar
    Bu mobilden son mesajım olur inşallah kızdan laptop ı kurtarabilirsem yazabilir grafik paylaşabilirim ama bu başlıkta grafik çizmek ichimoku çizmek trend çizmek istemiyoum bunu herkes yapıyor amacım algı sğreçlerini ve yatırım stratejilerini anlatmak...
    Mesela algoritmaların çalışma prensipleri algoritmaların çalışma prensipleride dahil konuşucaz ama hızla gitmek istemiyorum...
    işte bugün en sevmediğim şey oluyor buraya yazmamla beraber tüpraş ve toaso gidiyor...yukarıdan almak sorun deil tüpraş beklentim malum toaso dada %50 kar artışı beklediğimi yazmıştım bu bi otomobil firması için muazzam bi kar demek...
    acele etme 2. çeyrek sonuçlarını bekle asels ları deişicem dedim ama yok...
    dün toaso cazip demiştik ama...
    bist de eften püften şirketlere yatırım yapılamdığı sürece sıkıntı yok
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

6.  Alıntı Originally Posted by wehwetduwan Yazıyı Oku
    Merhabalar Murat bey ASELS sayfası tanışmamıza vesile oldu. Oradaki paylaşımlarınız ve kendinize ait böyle bir form oluşturupta bilgi tecrübe ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Ben de Asel tabiki göz bebeğimiz ama SASA hakındaki düşüncelerinizi sorucam. Şirket karlılığında müthiş bir artış var. Yatırım hedefleri çok büyük ve bu anlamda dünyada 2. sıraya yerleşmek
    çin devlet teşviği bekliyor. Tüm bunlara karşı 1 sene içindeki agrasif yükselişinden dolayı işlem kısıtlaması varki bu önümüzdeki ay sona erecek bu süreçten sonra gerçekten ciddi uzun vade yatırım yapılabilir mi yoksa işleme açıkdıktan sonra spekülatif hareketlerine devam mı eder?

merhaba 2. şıkka daha yakınım... ben sasa deilde son 2 harfi benzeyen başka bi şirketi ise inanılmaz beğeniyorum... daha öncede yazmıştım adını... sasa yı takip etmiyorum hem fiyat kaynaklı hemde benm yatırım kriyerlerimi(şirket bazlı deil) karşılamadığı için

Mesaj alınmıştır teşekkür ederim. Sanırım Aselde de gene trade zamanı başladı 1 hafta kadar yakalanılmaz ise.

8. Alıma devam 23.66 verirse 60

Sayfa 18/47 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •