Yatırımcısını kazıklamanın yollarını arayacağına döviz borcunu hedge etmenin yollarına baksaydı iş güzarlar
Şimdi bu durumda olmazlardı/olmazdık
Yatırımcısını kazıklamanın yollarını arayacağına döviz borcunu hedge etmenin yollarına baksaydı iş güzarlar
Şimdi bu durumda olmazlardı/olmazdık
Menderes Tekstil'in vergi dairesine sunulan 2021 yılı 12 aylık zararı 317.046.524 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
2 milyar 225 milyon hasılat,412 milyon kar var...ancak yüklü borç ödemesi nedeniyle 317 milyon zarar görünüyor....729 milyon borç ödenmiş...
Aslında kur farkı nedeniyle bilançoda önemli zarar oluşacağı yönünde beklentim vardı,bildirimi görünce bir anda bunu unuttum,ama yine de 12 aylık bilançoda döviz borçlarının azaldığını görme ümidim var...borçlar biraz makul olsa hasılat ve kar rakamları tatmin edici...
Bu tür zarar eden kağıtlardan uzak durmak lazım, bedelli açıklama potansiyeli çok yüksek, en son bedelli açıklayan şirketlerin fiyatları yarı fiyatına düştü, şu anki trend bu yönde, 2020 de bedelli açıklayan batık şirketler 5-10 tavan yapıyordu şimdi ise en az 3-4 taban yapıyor....ytd....
Evet,bedelli de açıklayabilir..ben bunu bile bile duruyorum,çok yüksek bir oran olmadığı takdirde katılımın da eksiksiz olacağını düşünüyorum,her ne kadar rıza'ya bir güvensizliğim varsa da menderes'in mevcut performansını iyi buluyorum...batık şirket demek haksızlık olur...bilanço'yu sabırsızlıkla bekliyorum.
Yer İmleri