Sayfa 181/809 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    P.tesi kurul toplantısı var bakalım artık neler konuşulacak. Bu arada 9 lu fiyatlarda hiç abd falan yoktu. Brisanın kapasite artışı etkili olur fakat Petrol fiyatları hammaddeyi etkiler. Kompozit ve kraton önemli bundan sonra. Abd şirketleri önemli ama ileride oluşacak problemleride beraberinde getirebilir. Sonuçta bilançonun içinde abd sirketleri daha öncesinde yoktu. Ayrıca gapta var bana biraz hava hoş düşse de çıksa da verdiği temettüyle maliyetim dahada aşağı iner. Yalnış anlamasin kimse. Sabır en güzel meyve. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Patinaja devam !

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by тупой Yazıyı Oku
    Patinaja devam !

Suan öyle görünüyor. Temettüye az bir zamanda kaldı. Temettu sonrasi gidişat bu sefer nasıl olucak, merakla bekliyorum. Ben birikim yapıyorum. Fiyatla pek isim yok sonuçta satmadikdan sonra cebe giren bişey yok. Yükselir düşer artar çoğalır yaşadım bu süreçleri bu kadar zaman. Birkaç şirket var böyle ama işte sabancı grubu böyle napalım. Ytd.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Suan öyle görünüyor. Temettüye az bir zamanda kaldı. Temettu sonrasi gidişat bu sefer nasıl olucak, merakla bekliyorum. Ben birikim yapıyorum. Fiyatla pek isim yok sonuçta satmadikdan sonra cebe giren bişey yok. Yükselir düşer artar çoğalır yaşadım bu süreçleri bu kadar zaman. Birkaç şirket var böyle ama işte sabancı grubu böyle napalım. Ytd.
    Sorun yok bence. Ucuz ucuz toplanırsa daha iyi olur. Zaten 1 koyup 3 alayım şirketi değil bu. Doğru yerden alınıp yıllarca beklenirse güldürür. Yani sabır taşı olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Sorun yok bence. Ucuz ucuz toplanırsa daha iyi olur. Zaten 1 koyup 3 alayım şirketi değil bu. Doğru yerden alınıp yıllarca beklenirse güldürür. Yani sabır taşı olmak lazım.
    Öyle Sn poem eskisi gibi yazmiyorsunuz sizde, sattiniz sandim birazda negatif yazmaya baslamissiniz sanırım. Niyetim 1 koyup 3 almak olsa çoktan çıkmıştım. Ama bu sabancılar genel olarak hisselerinde surunduruyor maalesef. Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    2017 Büyüme Beklentileri:
    Satışlar : 25-35%
    FAVÖK: 20-30%

2018 Büyüme Beklentileri:
    Satışlar : 15-25%
    FAVÖK: 15-25%

Piyasa negatif algılayabilir. ABD şirketlerinin finansallarını bilemediğimiz için bu aralığın değişip değişmeyeceği hakkında fikir sahibi olamıyoruz.
    Ayrıca bu rakamlara göre bir önceki Sene enflasyonda bu kadar değildi. Bu enflasyona göre çok iyi olurmu bilmem bu veriler. Bu sene çorba kaynatsin yeter. 2.5 yılda 2.2 misli artmis bence iyi bir artış. Tabi yukaridan aldiklarim hala yukarda bekliyor, aşağıdakiler aşağıda. Hayırlısı. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Öyle Sn poem eskisi gibi yazmiyorsunuz sizde, sattiniz sandim birazda negatif yazmaya baslamissiniz sanırım. Niyetim 1 koyup 3 almak olsa çoktan çıkmıştım. Ama bu sabancılar genel olarak hisselerinde surunduruyor maalesef. Ytd.
    yok ben her ay düzenli alıma devam ediyorum. bir miktar nakiti de bekletiyorum. şirketi yazdıkça pek bir şey değişmiyor zaten. tahtayı yöneten istediği gibi yönetiyor. başarılı da yönetiyor.

Şirketin temettü politikası ve yabancı yatırımcı oranı bu fiyatlarda tutulması gerektiğini hissettiriyor. o yüzden geleceğe dönük çok sıradışı bir şey olmadıkça yazmıyorum. negatif değilim halen şirketin %100 ünü alma isteğim devam ediyor. sabancılar bırakıp gidebilir

7.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    yok ben her ay düzenli alıma devam ediyorum. bir miktar nakiti de bekletiyorum. şirketi yazdıkça pek bir şey değişmiyor zaten. tahtayı yöneten istediği gibi yönetiyor. başarılı da yönetiyor.

Şirketin temettü politikası ve yabancı yatırımcı oranı bu fiyatlarda tutulması gerektiğini hissettiriyor. o yüzden geleceğe dönük çok sıradışı bir şey olmadıkça yazmıyorum. negatif değilim halen şirketin %100 ünü alma isteğim devam ediyor. sabancılar bırakıp gidebilir
    Kasim ayinda yuklu alim yaptim. Hisse biraz yukselse hareket gelse keyifli olacak. Hep ayni bolge sıkıcı oluyor.

8. Kordsa Teknik (KORDS, Sınırlı Pozitif): Şirket 2018 yılına ilişkin geleceğe yönelik değerlendirmelerde bulunmuştur. Buna göre satışlarda %15-25; FAVÖK'te de %15-25 aralığında büyüme beklenmeketedir.
    Bu büyüme beklentilerinin içerisinde Amerika'da ileri kompozit sektöründe faaliyet gösteren Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc'in satınalma etkisi, satınalma sürecinin devam etmesi nedeniyle kapsam dışında bırakılmıştır.

Ziraat Yatırım

Sayfa 181/809 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •