Sayfa 181/985 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Kaybeden kim dostum... O kadar çıkıştan sonra küçük bir düzeltmeyi kayıp mı sayalım [emoji4]
    Al sat yatay piyasada kazandırır... Ama trend varsa, kazandıklarını fazlasıyla verirsin.
    Sana tavsiyem şu dostum;
    Endeks yarın 99500 ün üstünde kapanış yaparsa uzuna geç ve 125000 e kadar gıpraşma
    Ben bu dediğini yapmam ama sen öyle inanmıssın ki v cıkısına short poz düsünmüyorsun. Ne shorta ne de longa cok baglı olmamak gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Kaybeden kim dostum... O kadar çıkıştan sonra küçük bir düzeltmeyi kayıp mı sayalım [emoji4]
    Al sat yatay piyasada kazandırır... Ama trend varsa, kazandıklarını fazlasıyla verirsin.
    Sana tavsiyem şu dostum;
    Endeks yarın 99500 ün üstünde kapanış yaparsa uzuna geç ve 125000 e kadar gıpraşma
    Bist 100 için 125.000 diyorsanız 2020 yılında o rakam mümkün değil. 105.000 civarına kadar pazarlık payı varsa anlasiriz.

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Sana tavsiyem şu dostum;
    125000hedefiniz için vade öğrenebilir miyim .yoksa öylesine işkembeden mi salladiniz.su ekonomik şartlarda nasıl olacak acaba,ulke pazardan alınan çürük çarık domates biberlemi dönecek ,yoksa büyük bir balon piyasası mi olacak ,,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Ekonomiyi acıyoruz deyip sonra 2. Dalga baslarsa bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz olur. Başımızı sokaga cıkarmıyoruz şu an. Ben yıl sonuna kadar havalimanı ve ucak kullanmayı düşünmüyorum.

Acaba insanlar kendini işe, çocugunu okula yollamaya hazır mı?

Bir de piyasalar dipten öyle bir geri aldı ki zirveden taş çatlasa %25 uzaktayız.

Her şey düzelmeye başladığında fed bilancosu faizleri ne olacak? Bu da ayrı bir baş ağrısı konusu. 2013 mayıs Bernanke etkisinin bir kac kat şokunu yaşar ve bu sefer ciddi sonuclarla karsilasabiliriz.

BAŞKAN TRUMP: "ULUSAL ÜLKEYİ KAPATMAK SÜRDÜREBİLİR DEĞİL- UZUN DÖNEMLİ ÇÖZÜM DEĞİL "

President Trump "A national shutdown is not a sustainable, long-term solution."

6.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Ekonomiyi acıyoruz deyip sonra 2. Dalga baslarsa bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz olur. Başımızı sokaga cıkarmıyoruz şu an. Ben yıl sonuna kadar havalimanı ve ucak kullanmayı düşünmüyorum.

Acaba insanlar kendini işe, çocugunu okula yollamaya hazır mı?

Bir de piyasalar dipten öyle bir geri aldı ki zirveden taş çatlasa %25 uzaktayız.

Her şey düzelmeye başladığında fed bilancosu faizleri ne olacak? Bu da ayrı bir baş ağrısı konusu. 2013 mayıs Bernanke etkisinin bir kac kat şokunu yaşar ve bu sefer ciddi sonuclarla karsilasabiliriz.
    Global merkez bankaları çöküşü ve IMF ulusal tek merkez bankası olabilir. sene 2021

Ne demiş Shakespeare

Buy the rumours sell the fact

.....

Good night fellas

Sayfa 181/985 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz