Sayfa 180/985 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Vergiyi otomatik kesiyorlar mi
    Vergi ve kargo ücretleri dâhil fiyatlari, PTT değil Alljoy diye bir Çinli kargo firması taşıyor Turkiyeye, Yurt Içi kargo ise burada dağıtımı yapıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abd nin ekonomiyi acacak olması zaten gunlerdir belliydi. Niye heyecan yaptılar anlamadım
    24113fdow ve 54short kontrat ile uykuya gidiyorum ,karsiliginda 150kontrat kchol ve 125kontrat Arçelik long var.sevdigim işlem tarzı ,bu şekilde kasa hergun gucleniyor .Sabaha sizin için kırmızı bir fdow dilerim,iyi geceler .

3. Siz yazıları alın bizde anektarları alalım...😆

4. Ben günlerdir uzundayım [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Sayin Kamil79 pozdamisiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Sarilarin Trump'in tek isi. Aman borsa dusmesin,adamin ne kadarlik hissesi varsa ?

Reisi Cumhur bir ara Trump'in is merkezine giden alt gecitten Trump ismini kaldirtmisti. Nasil tatliya baglandi acaba o is
    Adamın hissesi olmasına gerek yok,abd halkının yaklaşık %60 kadarının hisselerde veya fonlarda yatırımı var...Kasım'da seçim var ve Biden 10 puan kadar anketlerde önde...Trump'ın tek şansı Dow'un Kasım'a kadar yükselmesi

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vergi ve kargo ücretleri dâhil fiyatlari, PTT değil Alljoy diye bir Çinli kargo firması taşıyor Turkiyeye, Yurt Içi kargo ise burada dağıtımı yapıyor.
    Sagol hocam

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    2 gundur kazandıklarımızın bir kısmını veririz sizlerde kaybettiklerinizin bir kısmını geri alırsınız. Bu kadar basit. [emoji3]
    Kaybeden kim dostum... O kadar çıkıştan sonra küçük bir düzeltmeyi kayıp mı sayalım [emoji4]
    Al sat yatay piyasada kazandırır... Ama trend varsa, kazandıklarını fazlasıyla verirsin.
    Sana tavsiyem şu dostum;
    Endeks yarın 99500 ün üstünde kapanış yaparsa uzuna geç ve 125000 e kadar gıpraşma

Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    24113fdow ve 54short kontrat ile uykuya gidiyorum ,karsiliginda 150kontrat kchol ve 125kontrat Arçelik long var.sevdigim işlem tarzı ,bu şekilde kasa hergun gucleniyor .Sabaha sizin için kırmızı bir fdow dilerim,iyi geceler .
    Iyı uykular. No worries.

Sayfa 180/985 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •