Sayfa 181/367 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. Geçen ayki portföyümden sadece DESA ve MAKTK kaldı, diğer 11’i bilanço dönemi çıkanların yerine girenler. Belki mevcut haliyle biraz devam etmeli. 1-2 oynama zamanla yapılabilir.

2. Banka harici diğer endeksler bozdu.. Gün bankaların günü oldu.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3. Şimdi de sert satışlar geldi..
    Clausewitz

4. Hocam yeni alımlarinizla portföyünüz hayırlı olsun. Bereketli kazanclar dilerim. Sanıyorum coşkulu bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Belli de olmaz.
    Belirledigimiz hisseleri portföye dahil etmek için uygun bir fırsat oluşabilir.
    Karlılığina, büyümesine, finansal yapısına güvendiğimiz şirketleri aradık, bulduk.
    Şimdi kasım ayinda 3.çeyrek performanslarını görene kadar beklemeye devam.

5.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    Hocam yeni alımlarinizla portföyünüz hayırlı olsun. Bereketli kazanclar dilerim. Sanıyorum coşkulu bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Belli de olmaz.
    Belirledigimiz hisseleri portföye dahil etmek için uygun bir fırsat oluşabilir.
    Karlılığina, büyümesine, finansal yapısına güvendiğimiz şirketleri aradık, bulduk.
    Şimdi kasım ayinda 3.çeyrek performanslarını görene kadar beklemeye devam.
    Ben şubata kadar borsa tarafında pozitifim, ama ivme son 3 aydaki gibi olmayabilir. Piyasanın bu faiz olayını bir sindirmesi gerekecek. Beklenti üstü oldu.
    Clausewitz

6. Dolar ve Euro kurları 30 Haziran bilanço kapanış fiyatlarının biraz altında şu anda. Yani bu bilanço dönemi kur farkı geliri sağlayacak şirketler dönemi olmaktan çıkmış durumda. Son seçimleri yaparken zaten bu duruma göre yapmamıştım, o sebeple bundan pek etkilenmeyecek seçimlerim. Ufak 1-2 rötuş yapılabilir. Umarım KKM'nin ilk çıktığı zamankine benzer bir düzeltme olmaz borsa tarafında.
    Clausewitz

7. TLMAN ile OYLUM portföyün yüz karaları oldu bugün.. ORGE tek başına hasarı minimize etmeye çalışıyor resmen
    Clausewitz

8.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    TLMAN ile OYLUM portföyün yüz karaları oldu bugün.. ORGE tek başına hasarı minimize etmeye çalışıyor resmen
    Kocaer’de ki enkazdan kurtulup Orge alarak çifte kâra geçtiniz üstad, böylece TLMAN ve Oylum’ u nötralize etmiş oldunuz bence Tebrik ederim.
    Ben Kocaer’de uzun vadeye kaldım sanırım, 25,2 maliyetle. Gözümüz emtiaların yükselişinde olacak..

Sayfa 181/367 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •