Sayfa 182/187 İlkİlk ... 82132172180181182183184 ... SonSon
Arama sonucu : 1489 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ilk yarıda mal aldık, zarar yazdı, kol kesip çıktım.. seans sonu tekrar alınır mı diye baktım ama umut verici bi kapanış yoktu malsız kalmayı tercih ettim.. 9900 başlayıp kesintisiz 10800 yapmıştı 30-endeks, hiç düzeltmemişti, o yüzden bugünkü %2 satış doğal.. irana saldırı riski masada kalmaya devam ediyor, haftasonu görüşmeler olacakmış, ben savaş riskini düşük görüyorum ama yarına bi faydası yok, yarın için savaş yokmuş yaşasın diye bi hava söz konusu değil.. böyle bakınca endeks ilk desteğe geldi ama yarın hemen kuvvetli yukarı dönüş ihtimali yok gibi, açık yeşil ortalama aşağı geçmesi durumunda, koyu yeşil de tutmayacaktır, aylık ortalama %2 kadar aşağıda

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    https://somaliguardian.com/news/soma...il-in-somalia/

…..

Resmi açıklamayı beklemek lazım…
     Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Haberde Somali'ye %10 bırakılacak deniliyor. Somaliler bundan rahatsızlık duymuşlar.
    Başka yerlerde petrolün %30'u Türkiye'nin deniliyor. Gerçi anlaşma gizlidir ama arada çok fark var.
    Keşif kuyusundan bahsediliyor. Oruç reis sismik araştırma yapıyor, sondaj vurmuyor. Haber biraz alengirli.
    Aslı astarı varsa birkaç ay içersinde açıklanır.

Oruç Reis sismik araştırma gemisi Somali karasularındaki 234 gün süren çalışmalarını başarı ile tamamlamış. Somali cumhurbaşkanı gemiyi ziyaret ederek Türk ekibe teşekkür etmiş…
    Oruç Reis 15 temmuzda yapılacak törenle Filyos Limanı’na uğurlanacakmış.
    Oruç Reis taradığı alanın 3 boyutlu sismik haritasını çıkarmış. Elde edilen veriler işlendikten sonra belirlenen konumlarda sondaj başlatılacakmış…

Petrol emaresine rastlanmış besbelli. Yoksa niye sondaj yapılsın?
    Rezev miktarı da keşif kuyuları açıldıktan sonra belirlenir herhalde…
    Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 hafta önce ‘enerji konusunda yeni müjdeler verebiliriz’ demişti. Acaba Somali’deki çalışmaları mı kastetti?

TPAO artık bu işi öğrendi. Pakistan ve Libya da denizlerinde araştırma yapılmasını istiyor.
    Gemiler yetersiz. Yeni sondaj gemilerinin alınması lazım. Ama gemi bulmak zor galiba….

Kral abd ordusunun 250’nci kuruluşunun kutllanması için askeri tören düzenletecek. Törenin düzenleneceği 14 haziran kralın da doğum günü. Kılıç ile pasta da keser artık.

Kaliforniya’daki eylemciler 50501 kodu ile 50 eyalette krala karşı gösteriler için çağrılarda bulunmuşlar. 1500 yerde gösteri planlanıyormuş. Pentagon ise olusuz durumlar gelişebilir diye hazırlıklara başlamış….

İran Lideri Ali Hamaney, İsrail'in saldırılarında bazı komutan ve bilim insanlarının hayatını kaybettiğini belirterek, İsrail'e sert karşılık vereceklerini açıkladı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sarı kral Suudi prense telefon açıp 'petrol vanalarını aç!' demesi lazım.
    Sarı kral benzin/enerji fiyatlarının artmasını hiç istemez.
    Enflasyon yukarı krarsa Joe tabanı direyip 'indirmiyorum' der..

6.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Sarı kral Suudi prense telefon açıp 'petrol vanalarını aç!' demesi lazım.
    Sarı kral benzin/enerji fiyatlarının artmasını hiç istemez.
    Enflasyon yukarı krarsa Joe tabanı direyip 'indirmiyorum' der..
    hava sahasını açmış suudlar, vanayı mı açmayacak ? petroldeki hareket %5 ile sınırlı, altın %1.. piyasalar hürmüz boğazının kapanacağına ihtimal vermiyor şimdilik, iranın böyle bi hamle yapması da manasız- kendi sattığı petrolü de bloke etmiş olur, oysa para en çok ona lazım

iran'ın önce vekil güçlerini tasfiye ettiler, şimdi de kolunu kanadını kırıyorlar, misliyle cevap verme falan ihtimali düşük görünüyor.. hava savunmaları etkisiz, uçaklar kalkamadı bile, füze fırlatıcılar imha edilmiş .. israil daha vurmaya devam edecek gibi görünüyor

israil'in büyük planında sıra türkiye'ye geliyor, biz askeri olarak daha güçlüyüz ama zayıf bi tarafımız var- netanyahu tankların üstünde ankaraya girse malum kitle alkışlarla karşılar, işte hareket ordusu geldi diye şenlik yaparlar, yeter ki tayyip devrilsin diye iblis dahil herkese alkış tutarlar

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    az önce şort açtım...yanlışlık olmazsın.....buyrun bundan daha açık nasıl olsun.......
    güsel yerden short yapmışın tokatlı, ben de yaptıydım şimdi kapattım 226
    280-300 yaklaşırsa yine shortlarım

short aç- kapa şeklinde gidicez gibi, hisse alımına bulaşmam bugün

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    güsel yerden short yapmışın tokatlı, ben de yaptıydım şimdi kapattım 226
    280-300 yaklaşırsa yine shortlarım

short aç- kapa şeklinde gidicez gibi, hisse alımına bulaşmam bugün
    eyvallah hocam ......bol kazançlar....seni sürekli takip ediyorum....yazıların bana ışık oluyor.......lütfen daha sık yaz.....ben şahsen çok faydasını gördüm......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 182/187 İlkİlk ... 82132172180181182183184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •