Sayfa 182/1006 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    işyatırım güzel meblağda hisse portföyü olan müşterisine iyi mevduat oranı veriyor.

ytd.
    Ya dostum oran paylaş,pazarlamacımısın...
    Hisse nire..mevduat nire...
    Yem vermek için pozisyonmu istiyorsunuz..
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Ya dostum oran paylaş,pazarlamacımısın...
    Hisse nire..mevduat nire...
    Yem vermek için pozisyonmu istiyorsunuz..
    iyi garanti yeni girişi 14.75 e çekmiş

syg,

TCMB:

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    isim geregi birkac gundur aracla isgezilerindeyim devletin bazı alanlarda birseyler yapmaya calıstıgını gordum ..farklı sehirlerden gectinmi yol kenarlarındaki koylulerden tarla malı taze taze meyve sebze alır doldururum bagajı ..bazı yerlerde baktımki kepceler dag bayır duzluyor merak ettim sordum koylululere buralarda onceden tarım yapılamazdı suyumuz elektrigimiz yoktu diyorlar . devlet tarım yapmamız icin dag bayırı duzleyip su kuyusu acıyor bedelsiz dediler ayrıca tarım destekleri veriyor dediler..demekki artık samanı bile yurtdısından ithal eder hale gelince devlet artık elini tasın altına koymus .. insallah gelecek nesiller icin ise yararda amerikadan gdo lu urunler yemezler ilerde.
    Adalet namına bu gibi işler hafiye gibi denetlenmeli.Tarım konusunda güzel düzenlemeler de yapılıyor olduğuna dair kanaatim var ama hırsızlık level tladıkça, arazi düzlenirken, kadastro durum değişikliğinden faydalanılıp birisinin kendine küçük bir arsa çıkarmasıyla bile neticelense şaşırmam

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Forumda eurocu çıktı sonunda, teşekkürler
    Ah keşke... Tl.de kaldım ben. Bu bilgi arkadaşımdan alınma.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Hocam954 Yazıyı Oku
    Odea’nın yeni Genel Müdürü YKB’den gelme. Bankayı geldiği kuruma benzetmeye çalışıyor, eft ve havale artık ücretli imiş. Kurulduğundan beri yoğun çalışırdım, masrafsızlık tanımlayın dedim, olmuyor artık GM kararlı dediler. Peki o zaman, benim de eft’den masraf kesen bankalarla hiç işim olmaz dedim çektim bütün mevduatı, onlar düşünsün artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Odea gibi günlükte tutabileceğimiz, Eft masrafı kesmeyen bir başka banka biliyormusunuz acaba... Ing var ama faiz oranı çok düşük. Teşekkürler

7. Cepteteb ve enpara var

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ROOKY Yazıyı Oku
    Cepteteb ve enpara var

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Enpara araplara geçip faiz oranları düştükten sonra hiç kullanmadım. Kullandığım dönemde de günlük değil vadeli mevduat yapabiliyordunuz. Enpara.nın günlüğünü bir kontrol edeyim. Teşekkürler

Sayfa 182/1006 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •