Sayfa 182/662 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Makdere Bekir işini aynı Ergenekon Balyoz gibi işlerine taş koyanları ayıklamak için kullandılar bence. Yoksa onların yaptıkları cezalıksa bazı hisselerde o işlemler günde 2-3 kez yapılıyor. Devletin bir türlü kavrayamadığı artık gerçek borsa yatırımcısında sabır kalmadığı.

İşlem hacimleri aşağı düşmesin diye kumarhane terimi bile hafif kaldı artık bu piyasa için.

Halka arzlarda da AKFYE ile başlayan çok yanlış işler oldu ona da devlet olarak gereğini yapmadınız. Yeni yatırımcıları küstürmemek lazım. 10 bin tl hesabı olan insanları kurda kuşa yem ettirmemek lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

İSCTR gerçekleşenler, 11.58 e kadar aldılar, gene dip oldu!

3. Nakit yedek akçe ve ilave % 10. İle yarın son kurşunu atarız inşallah İsctr. Yedirdiler malı bugün yarın da aşağı taratırlar muhtemelen !!! Ytd

Üzüldüğüm konu şu bazıları organize grup olarak alım yapıyorlar neyse nedir adam 5 hisse yazsa tümü de gidiyor ama holding banka gitmiyor grupların bist 100 bist 30 operasyonları kesinlikle incelenmeli bu konuda ilginç gelişmeler de var hala ..

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    İş bankasının kamulaştırılması ihtimali hisselerin devri …vb bence sıfırdır Tam sıfır !!!!
    Ihtimalin sifir olmasi onemli degil. Bu pilav 10 sene isitildi isitildi getirildi hukumet tarafindan. Is Bankasindan baski kalkacak degisimle dedigimiz oydu, ve guzel de fiyatladi. Simdi bu temcit pilavi ikide bir yine getirilecek. CBligi alinsa bile meclis cogunlugu AKP'de. Yani her konuda kostek olacaklar.

Buyuk bir kitle uzun suredir degisime oynuyor. Benim tahminimce bu hisse ozelinde ve bankalar genelinde sevindirmezler artik uzunda. Sonucta banka dusmani bir hukumet var. Durum 1 hafta oncesi ile ayni degil. Bu konuyu da bir dusun. Hisseler onemli degil, guzel ulkeme yazik.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    Yarın gelecek azbiraz nakit var. %100 dalarım ben
    Defter değerinin yarı fiyatına cillop gibi mal. Ha bir kaç gün daha taban açarsa borç bulur yine dalarım.
    İş Bankası demek Türkiye ekonomisinin mihenk taşı demek. İş Bankasına bişey olursa zaten hepten tarağı yemişiz. A hissesinde veya B hissesinde olmak, Eurobond ya da tahvilde kalmak farketmez.

6.  Alıntı Originally Posted by Kalantor bey Yazıyı Oku
    İş Bankası demek Türkiye ekonomisinin mihenk taşı demek. İş Bankasına bişey olursa zaten hepten tarağı yemişiz. A hissesinde veya B hissesinde olmak, farketmez.
    A hissesinde yada B hissesinde olmak farklıdır. Hatta KUR da olmak bile fark eder.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    A hissesinde yada B hissesinde olmak farklıdır. Hatta KUR da olmak bile fark eder.
    Valla ben mahalle yanarken saçımı taramam. Tarayana da bişey demem

8. Bence...

Hükümetin son 1 yıldır uyguladığı faiz politikası nedeniyle tek bir çeyrekte sermayesinden fazla kâr açıklamış olan bankacılık sektörü oyuncuları Erdoğan'ın seçilememiş olmasını sevmedi...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 182/662 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •