Sayfa 182/206 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon
Arama sonucu : 1644 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Hayirli aksamlar kardesim..P.kart.i satmadım duruyor değilm.ben p.kartda uzunca yazmadım fakat bir dostum bana şunu söylemişti 1000 adet bir köşeye at demişti bende öyle yapmıştım. P.kart o zamanlar 14 tl idi ve p.kart hedefine kadar düşmeden kalksana duracak.sagliklar diler kazancin daim olsun..ve kalav ve T/A yada çok slm.lar ytd
    Aleyküm Selam Cemal abi...

Bizler de alıp bir köşeye attık. Bekliyoruz...!!!

İnce uzun bir yoldayız. Elini atanın, elinin yandığı zor bir tahta mâlesef...!!! Sayın Thejackalav. dahil hiç kimse bu tahtada başarılı olamadı/olamıyor olsa da, bu düzen bir yerde değişmek zorunda...!!!

Unutulabilecek bir miktarla bekleyenler için şafağın doğuşunu görmek mümkün olabilir. Diğerleri için bir şey demek zor. Paranın eridiğini görmeye her insan dayanamaz...!!!

Unumuzu eledik, eleğimizi astık...

Gelecek de bir gün gelecek... diye beklemeye devam... Belki çorba içmek nâsip olur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Keçinin dötüne rakı sürmüşler, nerede la o mına kodumun kurdu diye nara atmaya başlamış.

3. O neydi öyle ya neredeyse tavan yapacaktı. 🥺

4. Çıkalım incir ağacına, koparalım hamını mamını.
    Dal kırılır düşersek, görürüz ebemizin mınısını.

(gördük, görüyoruz, göreceğiz)

5. Pkart sen neymişsin be...
    🧿😛😄🫶😮*💨🤥🧿

6. Bundan sonra ne olacak kismi önemli artik. Aralik ve Ocakta yaptigi 5-10 gunluk hacimli hareketler mal toplama hareketiyse olumlu olurum. Oralarda mal dagitimi olduysa 53 hatta 43 hatti bence gorulebilir. T/A abim musait oldugunda o takaslari paylasirsa bir fikir ediniriz...

Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Bundan sonra ne olacak kismi önemli artik. Aralik ve Ocakta yaptigi 5-10 gunluk hacimli hareketler mal toplama hareketiyse olumlu olurum. Oralarda mal dagitimi olduysa 53 hatta 43 hatti bence gorulebilir. T/A abim musait oldugunda o takaslari paylasirsa bir fikir ediniriz...
    Uzun bir süredir takaslara bakmamıştım. Akşama verileri güncelleyip bakmaya çalışırım...

92 sürecinde biraz mal dağıtılmış olabilir. Çünkü o dönemde ben bildim hötsadlar bir ara PKART 'ı önermeye başladılar. Sonrası mâlum, çöküş dönemi başladı...!!!

Oradan çıkanlar ne oldu? ona bakmak gerekiyor. Akşam geç vakitte olsa inşaAllah bakarım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. 6 ocakta pkartın sahibi thalesin hissesi 135 euro imiş
    2 ayda 250 euroya gitmiş. Euro bazında 1 e 1 güzel marj..

Sayfa 182/206 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •