Sayfa 181/213 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
Arama sonucu : 1697 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Bugün bilançonun son günü olması lazım son dakikaya kadar beklettiler hoş bişey olacagida yok ya hırsızlığa devam köpek b..k yemekten vazgeçmez geçen bilançoyu ilk gün göndermişlerdi ara bayağı uzun oldu tahtacı alabildinmi alacağını babayı aldın anca beter ol

2. Gören de indikatörleri dibe indirdi 20 tavan yapacak da şişmesin diye uğraşıyor zanneder kaldımı öyle deli kanlı tahtacılar borsada yürek lazım ona yürek adamı öperler bakalım nasıl çıkacaksınız bu işin içinden bu zamana kadar çozemediyseniz tahtayı babayı almaktan başka seçeneğiniz kalmadı bugünde bi %3 kar gönderin belki çözülür

3. Bilanço gelmiş net %3 kar hadi bakalim tahtacı kolay gelsin sana babayı almaya devam bugün bı dilekçe daha dolduralım cimere

*PKART-Plastikkart 2024 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 60.809.849 TL (Önceki -1.179.403 TL)

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Kalav ortak hoşgeldin...Biz bekliyoruz zaten bol şans...
    Hayirli aksamlar kardesim..P.kart.i satmadım duruyor değilm.ben p.kartda uzunca yazmadım fakat bir dostum bana şunu söylemişti 1000 adet bir köşeye at demişti bende öyle yapmıştım. P.kart o zamanlar 14 tl idi ve p.kart hedefine kadar düşmeden kalksana duracak.sagliklar diler kazancin daim olsun..ve kalav ve T/A yada çok slm.lar ytd

6. Bu eski patrondan bi cacık olmayacak bu bilançolarla tahtanın bu vaziyetinde bizden bir gidiyorsa ondan bin gidiyor ne kazanıyorsa bu şekilde sonuçta eski patron en az tahtanın yarısı elindedir 3-4 milyon lotu vardır diye tahmin ediyorum ama yürek yok tahtayı sürebilecek ancak büyük oyunculara ceza aldırırlar birde muhasebe oyunlarını iyi bilirler 2 milyar TL ciro %3 net kar böyle de vatanperver oluyor kendileri çırpınıyorlar devlete vergi vermek için kalav ya da kalav gibi büyük oyuncular çıkıp 1 milyon lot almak isterse bakalım nekadar verebilecek yürek var kendilerinin verişide alışı gibi zayıfmı bakacaz görecez zaten tahtadada benim gibi üç beş tane adam var Allah nasip bir kısmet ederse izleyip göreceğiz çapsızların sonunu Ramazan ayı gece vakti duanın icabet zamanı hayırla yad ediyorum sizi emin olun hadi bakalım bugün bir taban yaptırın da izleyelim sizi aslında ahmaklara en güzel söz cevap sükuttur demişler (oyüzden biraz ara diyelim)

7.  Alıntı Originally Posted by HaldızoÄŸlu Yazıyı Oku
    Bu eski patrondan bi cacık olmayacak bu bilançolarla tahtanın bu vaziyetinde bizden bir gidiyorsa ondan bin gidiyor ne kazanıyorsa bu şekilde sonuçta eski patron en az tahtanın yarısı elindedir 3-4 milyon lotu vardır diye tahmin ediyorum ama yürek yok tahtayı sürebilecek ancak büyük oyunculara ceza aldırırlar birde muhasebe oyunlarını iyi bilirler 2 milyar TL ciro %3 net kar böyle de vatanperver oluyor kendileri çırpınıyorlar devlete vergi vermek için kalav ya da kalav gibi büyük oyuncular çıkıp 1 milyon lot almak isterse bakalım nekadar verebilecek yürek var kendilerinin verişide alışı gibi zayıfmı bakacaz görecez zaten tahtadada benim gibi üç beş tane adam var Allah nasip bir kısmet ederse izleyip göreceğiz çapsızların sonunu Ramazan ayı gece vakti duanın icabet zamanı hayırla yad ediyorum sizi emin olun hadi bakalım bugün bir taban yaptırın da izleyelim sizi aslında ahmaklara en güzel söz cevap sükuttur demişler (oyüzden biraz ara diyelim)
    Kalav genelde zirvelerde gelir "daha yolun basindayiz, relax, yeni basliyoruz" falan yazardi.
    Abi yapma, gecen sene Nisan mayista yazdin satacak varsa da etkiledin senin yüzünden bazilari satmadi ve 1 sene sonra Nisan/Mayis neyse tarih veriyorsun yine satacak varsa etkilenebilir.
    Ha belki amacin bu birsey diyemiyorum.

Bilancoda birsey yok yonetim yatirimlarin cogunu tamamladik demis. Ceyreklik 400-500 hasilat standart, borclar azalmis ama 3 ay sonra yine thalese olacagi icin cokta seyetmemek gerek.
    Temelciler İcin yeni hikaye yok Du bakelim nolcek!!

8.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Kalav genelde zirvelerde gelir "daha yolun basindayiz, relax, yeni basliyoruz" falan yazardi.
    Abi yapma, gecen sene Nisan mayista yazdin satacak varsa da etkiledin senin yüzünden bazilari satmadi ve 1 sene sonra Nisan/Mayis neyse tarih veriyorsun yine satacak varsa etkilenebilir.
    Ha belki amacin bu birsey diyemiyorum.

Bilancoda birsey yok yonetim yatirimlarin cogunu tamamladik demis. Ceyreklik 400-500 hasilat standart, borclar azalmis ama 3 ay sonra yine thalese olacagi icin cokta seyetmemek gerek.
    Temelciler İcin yeni hikaye yok Du bakelim nolcek!!
    Burada durum tespiti yapmaktan başka bir şey yapmıyoruz kardeşim olan bu burada olan insanların kimseden etkilenecek durumu kalmadı öyle de bir niyetimiz olamaz zaten herkes kendi göbeğini kendisi kesecek ne emmeye ne gömmeye gelen beceriksiz bir tahtacı var başımızda işi zor İnşallah güçlü bir el atar diye ümit ediyoruz bakalım hayırlısı bütün paydaşlara bol bereketli kazançlar

Sayfa 181/213 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •