Sayfa 182/1005 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sen bunları bırak da gümüş ve altın ons da deli işlemler var.... Global spekler soygunu hızlı yapıyorlar...
    Dayucuğum gümüşte 31 dolar direnc vardı, orayı kırınca fışkırttı, önü boş hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

2. Teknolojik gelişimin sınırlarına geldi gözüküyor dünya ekonomisi.
    Daha fazla teknolojik gelişmiş bir cihazın hem kişilere hem ekonomik olarak bir getirisi yok hem de maliyeti de çok yüksek. Satın alamayacak ve almayacaklar.
    Çok fazla teknolojik olarak gelişmiş bir şeyin insanlar satın alamadıktan sonra faydası yok.
    Piramidin altında yaşayan çok yüksek bir nüfus var dünyada. Gelirleri artmıyor.
    Bir çok sektör yavaş yavaş krize girecek.

Üretimi nadir olan arsa,konut ve gıda ve altının dışında bir çok sektör 2025 de krize girip fiyatların çakılma ihtimali yüksek.
    Az kaldı.
    2025 e.

Artık kara pazartesi mi olur ? Kara Cumamı bakalım.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Valla göreve başlayınca macera dolu Amerika olacak...
    Ekonomi, dış politika vs değişik işler peşinde...
    Suriye yi İsrail in istediği şekilde şekilllendirdiler...Sitti geçti zaten...
    20 gün var daha .. dünya için küçük benim için buyuk adım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bugün borsa kararsızdı.
    Yarın borsa Killing Me Softly...

https://www.youtube.com/watch?v=oKOtzIo-uYw

YTD

5. Kominizm nasıl işlevini kaybettiyse Cihadizim de öyle.(bence)

https://www.dailymotion.com/video/x99a86a

6. Suriye bu zor günlerini kazasız atlatırsa geleceği iyi olacak...bundan böyle Almanya ve Japonya örneğinde olduğu gibi silahlanmaya para harcamayacak...tüm gücüyle kendini kalkınmaya odaklayacak.(bence)

7.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Teknolojik gelişimin sınırlarına geldi gözüküyor dünya ekonomisi.
    Daha fazla teknolojik gelişmiş bir cihazın hem kişilere hem ekonomik olarak bir getirisi yok hem de maliyeti de çok yüksek. Satın alamayacak ve almayacaklar.
    Çok fazla teknolojik olarak gelişmiş bir şeyin insanlar satın alamadıktan sonra faydası yok.
    Piramidin altında yaşayan çok yüksek bir nüfus var dünyada. Gelirleri artmıyor.
    Bir çok sektör yavaş yavaş krize girecek.

Üretimi nadir olan arsa,konut ve gıda ve altının dışında bir çok sektör 2025 de krize girip fiyatların çakılma ihtimali yüksek.
    Az kaldı.
    2025 e.

Artık kara pazartesi mi olur ? Kara Cumamı bakalım.
    Dunya gözüyle ışınlanmayı goreydik iyiydi be abi.

8. Tahvile iyi giriş var gibi.. tahvil hacim grafiği yapistirabilecek var mı? Eğer beklentim gerçek olursa tahvil faizi düştüğünde borsaya girişte katalizör olacaktır. Pozitif düşün pozitif. Trump ta verdi gazı herşey yolunda bas gaza..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 182/1005 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •