Sayfa 182/183 İlkİlk ... 82132172180181182183 SonSon
Arama sonucu : 1463 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Gldlsat düşüş yönlü olursa biz bu toplu malların nasıl virmanlandigini görmeyeceğiz, kaynayan kurbağaya evrilir.
    Son süreçte hacimsizlik iyi dedim ama bazı noktalar kirilmamaliydi. Eğer yükselirse toplu mallara odaklanmaya devam derim ve tabiki hacime.
    15 gün süre verilmiş. 15 gün süre iş günü ise 15 çubuk yapar. Verilse ne verilmese ne değişecek ki. Hissenin 15 günlük çubuğuna etki olur, gerek negatif gerek pozitif.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    AmigoOrhan abi halimize şükredelim bence
    2025 yılı borsanın kayıp yılı olarak tarihe geçecek,
    Biraz tarama yaptım, bistte hisselerin çoğusu pert
    52 haftalık en düşük seviyedekilere baktım durum içler acısı, tablo çok kötü, endekis 9binlerde ama belkide bist tarihinde bu denli hisse bazlı düşüş olmamıştır
    Mesela vestl 107 tl den 39 tl ye düşmüş
    AmigoOrhan abi ye dediğim gibi aynı şekilde mahduma da dedim.
    Beterin beteri var haline şükret
    Mesela
    Vestl bugün 33 tl ye düşmüş
    Hamdım Piştim Yandım

3. Endekis bugün 9bini aşaya kırdı, kulislerde konuşulanlara göre 7binlerden bahsediliyor.dua edelim 9bin kırılmasın
    Endekis 1 düşerse çoğu hisselerin 3 düştüğünü unutmayalım. İstisnalar kaideyi bozmaz.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Benim söyleyeceklerim bu kadar, mikrofonu diğer ortaklara bırakıyorum, eklemek istediğiniz bir şey varsa buyrun söz sizde
    Hamdım Piştim Yandım

5. Salim baba, cemar Hc veya diğer arkadaşlar sayfa 181 deki büyük yatımcılarla ilgili ve özellikle kumarbaz olan büyüklerle ilgili düşüncelerim hakkında ne düşünüyorsun. Eğer okuma fırsatın varsa.
    Ayrıca bu yorumlarımdan bazılarını yapay zekayla da cevaplayabilirsin
    Salim Hc. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Açığa satış yasağıda gelmiş şirketlerin yüzde 20 sine kadar geri alımı da uzatmışlar. Ohhh mis gibi dünya.
    Düşerken kazanmasınlar demek mi oluyor bu eğer düşüreceklerse endeksi. Büyüklere oynuyorlar bu seferde anlamı çıkarırım, küçükler zaten küçük. Düşerkende şirketler alsın onların paralarıda girsin borsaya gibi oluyor. Yanıltınız beni lütfen. Hadi petkoşa alıştık diğerleri yeni diller yapmaya başladı. Bazı bankaların ve şirketlerin alttaki GAPları kapanmadı dediydim geçen kapattıktan sonrası da olur mu? Çerçeveyi hazırlıyorlar sanırım. Alınan kararlara göre. Yanıltın beni. Ytd

7. Yeni diller demiş yazı, yeni dip la yeni dip olcak. Son dönemdeki düşüşün yeni dipleri tabikide. Ytd

8. Spenc kardeşim petkim de durum şu;
    “Filler tepişir karıncalar ezilirâ€
    Bekleyip sonucu göreceğiz.Ya filler anlaşacak ya kavga büyüyecek.

Sayfa 182/183 İlkİlk ... 82132172180181182183 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •