Sayfa 183/606 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 4848 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Bence bu konuda tanıdığı bildiği avukat olan varsa ki bu işlerde uzman olmazsa bir işe yaramaz , hukuksal bilgi almak lazım bu iş keyfe göre dizayn edilebilir mi ?
    Yatırımcıların hukuksal ve yargı tarafında hakları nedir ? En kotu senaryo dan başlayıp görüşmek lazım buna yardımcı olacak olan varsa hukuki danisma için bütçe de oluşturmak lazım aksi takdirde boş laflarla işler yürümez ayrıca alınacak bilgi dogrultusunda kamuoyu nezdinde bir hareket planı da oluşturulabilir .
    Internetten 50 liralık mal hatalı gelse peşine düşüyoruz burada koyun gibi melemenin alemi yok fikri ve planı olan bana özelden yazabilir .

2. Daha ortada net bir şey yok. Henüz oluşmamış bir hukuki problemi tartışmanın bir anlamı yok. Biz şüphe belirtiyoruz şimdilik. Bu parite ile bir birleşme tabi ki kesinlikle kabul edilebilir değil. Bilanço esaslı olabilir ancak bu kadar karmaşık ilişkileri olan şirketlerin birleşmesi. Orada deve dişi gibi % 37.28 holding ortaklık payı var. Bunun yenmesi ise amaç, büyük hır çıkar. Yatırıma ilaç dövdürmek ise amaçları o taktirde savaşacağız. Böyle bir şey olursa örgütlenelim tabi ki.

3. Henüz ne niyet belli ne de akıbet. Bakalım bu yıl Ilaç 2 yıl önce dağıttığı gibi %30 temettü dağıtabilecek mi? Nakit de müsait büyük olasılıkla karlılık ta, iyi bir temettü oranını islerin yolunda olduğunun teyidi olarak yorumlarım.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Henüz ne niyet belli ne de akıbet. Bakalım bu yıl Ilaç 2 yıl önce dağıttığı gibi %30 temettü dağıtabilecek mi? Nakit de müsait büyük olasılıkla karlılık ta, iyi bir temettü oranını islerin yolunda olduğunun teyidi olarak yorumlarım.
    İlacın vergi dairesi bilançosunda 210 milyon tl temettü geliri gözüküyor. Bir bölümü holdingten alınan temettü. Kalan bölümü için ne düşünüyorsunuz. Ben ilk kez iştiraklardan temettü aldı diye düşündüm.

5. Vitra'nin temettü ödemesi zor. Belki kanyon ayrı bir şirket olduğu için temettü ödemesi yapmıştır.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6. Kanyonun gelirini zaten direkt gelir olarak yazıyor konsolide bilançoya. Orası olamaz diye düşünüyorum.

7. Bir adam bu kadar mı şanslı olur arkadaş, açığa satış yasağı kalkıyor o hafta dünya bozdu bahanesiyle kağıdın canına okutuyor, hareketlerine bakan bist 50 değilde gözaltı hissesi zanneder.
    Nasıl can verecen Büloo.

8. Bugün beni bu kadar sert düşmesi şaşırttı, bilançonun kötü gelmesi zor gibi, eczyt ın değerini kimse görmüyor mu, aynı grubun hissesi bir zamanlar ecilc dan çok daha değersizdi, e tabi eczyt ı süpürdüler tabi küçük yatırımcıların elinden, şimdi ecilc ın iki katı fiyattan fiyatlarlar. böyle bir piyasada bu hissenin bu fiyatlarda olması akla zarar. olsun bakalım bize de almak düşer, Gerçi bu grubun hisselerini kendime almaya yasaklamıştım ama yine bozduk tövbeyi

İmzamdaki ankete katılırsanız sevinirim.

Sayfa 183/606 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •