Sayfa 183/270 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Fk ya göre hesap etmek bence yanlış. Favok çarpanı ekşi borç üzerinden gitmek daha doğru olur sanki çünkü sürekli borca atıfta bulunup borcu hesap etmemek yanlış olur bence
    Ben bilancolara inanmadığım için en rasyonel olan mevcuttan yola cıkmak geliyor. . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Ben bilancolara inanmadığım için en rasyonel olan mevcuttan yola cıkmak geliyor. . . . .
    Fk da bilanço ile ortaya çıkmıyor mu ? 😂
    Alem adamsin reis

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Sen trilyonluk soru sor kaç git. . . . . bak onuda basit haliyle cevaplayayım

ingilterede fk eksi 10 la işlem göruyor ve şirketin ederi bu. . . . . . bir tık fazlasına geri alırım dedi şimdi o iş katakulli dersen cruise şirketleri kabaca 15 25 fk arasında işlem göruyor. ordan değerleme yapmayı deneyebilirsin . o zamanda 20 fk ile londrada kabaca 564 milyon pound degerine ulasırsın. oda cok kabaca 600 milyon dolar diyelim ordaki artı değer 400 milyon dolar su anki globalin 280 milyonluk piyasa değerinin ustune koyalım oldu sana 680 milyonu piyasa değeri. . . . . . hadi deelini cimri tutma al sana 750 milyon maks. değer. senin 1.5 cok havada. . . . . (bana göre)
    sayın beşiktaş antalya limanı 140 milyon dolar karşılığı satıldı altının üstüne çamur atma ile değer kaybetmez ama siz biraz üstünü örtüyorsunuz kimse farketmesin diye gibi geldi bana.. haa farketmesinde hızlı ilerleyelim yoksa tahtacı dökmek için çok uğraşıyor

4.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    sayın beşiktaş antalya limanı 140 milyon dolar karşılığı satıldı altının üstüne çamur atma ile değer kaybetmez ama siz biraz üstünü örtüyorsunuz kimse farketmesin diye gibi geldi bana.. haa farketmesinde hızlı ilerleyelim yoksa tahtacı dökmek için çok uğraşıyor
    Üstünü örtecek bir şey yok. Altın madeni bulsa kutman burda olduğu sürece gitmez. Ne zaman keyfi isterse o zaman gidecek. Adam Londra'ya biçtiği değere baksanıza 200 milyon dolar. 650 milyondan arz etmiş aradan kaç sene geçmiş 200 milyondan geri istiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Fk da bilanço ile ortaya çıkmıyor mu ? ��
    Alem adamsin reis
    Oyyyy oyyy oyyyy senle yapacak cok işimiz var. . . . . . fk bilancoyla cıkıyorda esas olan fiyattır. adam fiyatı istediği yere tasıyor londrada olduğu gibi eksi 10 yazdırıyor. yada mesela enerji şirketlerinde olduğu gibi deli fk larada cıkarıyor. sonucta bu işin bi piyasa ederi ortalaması var. ben onu kastediyorum. piyasa gercek fiyatı uygular sonucta buda kabaca bir ortalamayla cıkar. . . . .uzun br seye gerek yok
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Oyyyy oyyy oyyyy senle yapacak cok işimiz var. . . . . . fk bilancoyla cıkıyorda esas olan fiyattır. adam fiyatı istediği yere tasıyor londrada olduğu gibi eksi 10 yazdırıyor. yada mesela enerji şirketlerinde olduğu gibi deli fk larada cıkarıyor. sonucta bu işin bi piyasa ederi ortalaması var. ben onu kastediyorum. piyasa gercek fiyatı uygular sonucta buda kabaca bir ortalamayla cıkar. . . . .uzun br seye gerek yok
    Sağol reis. Kutmana saygilarimizi iletirsin

7. Muhabbet koyulaşmış.. sn beşiktaşk dolaylı yada direkt olarak glyho vede gph değersizleştiriyor..onun işi bu ... sizlerde bu iki şirketin göreceli değerlerini dikkate alıyorsunuz..vede değerini ifade ediyorsunuz.. oda sizin savlarınızı çürütmeye çalışıyor.. normalde bana göre garip bir tutum ... .o yüzden taraflar ve pozisyonları belli iken bu tür diyologlara gerek yok .. sonuçta iş monolog a dönüyor ... ytd

8.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Muhabbet koyulaşmış.. sn beşiktaşk dolaylı yada direkt olarak glyho vede gph değersizleştiriyor..onun işi bu ... sizlerde bu iki şirketin göreceli değerlerini dikkate alıyorsunuz..vede değerini ifade ediyorsunuz.. oda sizin savlarınızı çürütmeye çalışıyor.. normalde bana göre garip bir tutum ... .o yüzden taraflar ve pozisyonları belli iken bu tür diyologlara gerek yok .. sonuçta iş monolog a dönüyor ... ytd
    Birde surdan bakalım Besiktask bile holdinge 680 milyon dolar değer biçti.

Sayfa 183/270 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •