Sayfa 183/710 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 5680 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Emekli maaşını boynuzlu bankaya taşımıştım. Sonra EFT Kart ücreti gibi bir sürü ücret aldığını öğrenince maaş almadan EFT ücreti almayan bir bankaya taşıdım. Boynuzlu banka hesabını iki ayda kapatabildim baya zaman aldı. 1 TL burcunuz var diyor ödüyorum. Bu sefer 0,1 kuruş kalmış diyor. Fazla gönderip loseve bağış yaptım. Öyle kurtardım inat ettim tam iki ay her gün. Günlük üç beş kez arıyorlar onu da engelledim.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/reel/8981096348670059

İbni Haldun un böyle bir sözü var mı gerçekten...

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Emekli maaşını boynuzlu bankaya taşımıştım. Sonra EFT Kart ücreti gibi bir sürü ücret aldığını öğrenince maaş almadan EFT ücreti almayan bir bankaya taşıdım. Boynuzlu banka hesabını iki ayda kapatabildim baya zaman aldı. 1 TL burcunuz var diyor ödüyorum. Bu sefer 0,1 kuruş kalmış diyor. Fazla gönderip loseve bağış yaptım. Öyle kurtardım inat ettim tam iki ay her gün. Günlük üç beş kez arıyorlar onu da engelledim.
    Siz de bir yerinizden element uyduruyorsunuz, annemin ve benim emekli maaşım boynuzlu bankta EFT ücreti aldığı doğru ama başka ücret yok, ayda bir kere havale ile maaşları birleştirip Enparaya EFT yapıyorum olay bitiyor.

Aylaklık zor zanaat galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz de bir yerinizden element uyduruyorsunuz, annemin ve benim emekli maaşım boynuzlu bankta EFT ücreti aldığı doğru ama başka ücret yok, ayda bir kere havale ile maaşları birleştirip Enparaya EFT yapıyorum olay bitiyor.

Aylaklık zor zanaat galiba?
    Bankalar kişiden kişiye farklı uygulamalar yapıyor. Arkadaşım kayınpederi oraya taşımış o ücretler kesilmiş. Bankanın uygulamalar kişinin borcu kredi vs ona gire değişiyor sizin borcunuz yoktur ertesi gün çeker gidersiniz diğerine kredi kartı kredi borçları birde asgarî ödüyorsa banka bunu öper. Benim için EFT ücreti önemli babamın çocukların herşeyin ödemesini EFT ile yapıyorum

6. Görülen çok sayıda deprem nedeniyle Santorini adasından 11.000 kişi ayrılmış.

Adanın nüfusu 15.000.

Şimdiki sorun ise yağma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,373
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Aynen öyle,iktisat derslerinden ilham alırdık okuldayken,iktisatın sosyolojinin babasıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,373
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Görülen çok sayıda deprem nedeniyle Santorini adasından 11.000 kişi ayrılmış.

Adanın nüfusu 15.000.

Şimdiki sorun ise yağma.
    Çok tehlikeli konumda,geçmişte yaşananlar gelecektede yaşanır ve o dönem yılları içindeyiz,devamlı yazar uyarırım artık dünyamız eski dünya değil bir oluşumun içindeyiz,güneş sistemide dahil.

Sayfa 183/710 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •