Sayfa 184/967 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Umarım 3 ü zorladığı zamanlardaki kadar beklemez buralarda. Bu kadar güzel beklentilerin oluştuğu bir yaz döneminde 4 lü rakamlarda hızlı ilerler diye tahmin ediyorum. Herkese hayırlı kazançlar. YTD

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pasta ekleyecek kimse yok mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Benim yaratılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir."
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

3. http://m.borsagundem.com/anlik-borsa...20170614161752

BGC İstanbul model portföyünde değişiklik yaptı
    Anlık Borsa Haberleri*- 14 Haziran 2017, 16:17

BGC İstanbul, 14 Mart'ta yapılan değişiklikten bu yana yüzde 3,3*
    alpha üreten model portföyü 'Portfolio Tactics'te değişikliğe gitti.*
    Türk hisse senetlerinin tek haneli bir oranda iskontolu işlem*
    görmeye devam ettiğine inandıklarını belirten BGC, bu nedenle*
    banka hisse senetleri için hafif 'ağırlığını artır' tavsiyesini*
    sürdürdüklerini belirtti.*
    En beğendiği hisseler listesinde yer alan Garanti Bankası,*
    İş Bankası ve Vakıfbank'a TSKB'nin de katıldığını belirten BGC,*
    Arçelik, Erdemir, Soda Sanayi, Turkcell ve Tüpraş'ta pozisyonunu*
    devam ettirirken, portföyüne Koç Holding, Koza Altın, TAV ve Ülker'i
    ekledi.*
    BGC'niun portföyünde BIST 30 dışından Migros, Dogus Otomotiv,*
    Alkim, Indeks Bilgisayar ve Dogtas Kelebek yer aldı.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey*
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    *2.Çeyrek sonuçlarında kar açıklamamız çok mümkün aşağıda kura göre bir çalışma yaptım. Euro kurunun haziran sonunda beklentimiz dahilinde gelmesi durumunda 27 milyon kar açıklama olasılığımız çok çok mümkündür.

Sevgiler.

Ek 3921
    Sn. Kuzeys'in hazırladığı bu tabloya göz atma zamanı geldi sanırım. Şahsen 2.senaryonun gerçekleşmesini, yani Euro kurunun haziran sonunda 3.90 olarak kapatmasını bekliyorum (ve temenni ediyorum!!!).

Bu durumda geriye en önemli konu olarak ilk yarıda ne kadarlık bir satış hasılatı elde edeceğimiz kalıyor.

Geçen sene ilk yarıda satışlar 195 milyon tl olarak gerçekleşmiş. %25 gibi çok muhafazakar bir tahminle bile, bu sene ilk yarıda yaklaşık 245 milyon tl satış yapılmasını bekleyebiliriz. Vergi indiriminin devam ettiğini ve düğün sezonu olmasını da dikkate alırsak, kuzeys'in 260 milyonluk tahmini de oldukça muhtemel görünüyor.

Bu arada, finansal giderler büyük ölçüde kur farkından kaynaklanan giderler ile kredilerle ilgili faiz ödemelerinden oluşuyor. Bu çeyrek için ödenmesi yada çevrilmesi gereken kısa vadeli kredilerin, bir önceki çeyrekte 83 milyon tl iken, içinde bulunduğumuz çeyrekte sadece 10milyona gerilediğini görüyoruz. Bu durumda krediler için ödenen faiz giderlerinin 4-5 milyon daha az olmasını bekliyorum.

Toplarlarsak, kuzeys'in 2.senaryosundaki 25 milyonluk finansal giderden daha düşük bir finansal gider bekliyorum. Yaklaşık 20 milyon tl civarı.

Bu durumda, satışlar 245 milyon bile gelse, kurun 3.90dan kapatması halinde, minimum 20 milyon tl net kar bekleyebiliriz.

Yatırım tavsiyesi olmayıp, önceki bilançolardaki verilere dayalı tahminleri içermektedir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Faiz varsayiminiz hatali. Finansal tablolar tahakkuk usulune gore hazirlanir, nakit odemelere gore degil. Tahhukuk usulune gore faiz gideri butun krediler uzerinden nakit faiz odemesinden bagimsiz 3 aylik donem icin hesaplanacak.
    Faiz gideri, bu sene ilk ceyrekteki faiz giderinin biraz uzerinde gelecektir, cunku faiz oranlari artiyor ve, ayrica sirketin toplam banka borcu euro kuru nedeniyle ilk ceyrege gore daha yuksek olacaktir. Ben 15milyon Tl civari bir bekliyorum bu arada.

6. Tüm yatırımcılar 10 milyon ve üstü kar gelmesi konusunda hemfikir. Bu kar 15-25 milyon arası olursa tadından yenmez. Hisse dinlenme dönemine girdi. Göstergeler soğusun yakında hareketini yapacaktır. Bize düşen sabırla beklemek..

7. Türk mobilya sektörünün öncü firmalarından Doğtaş Kelebek Mobilya, her geçen yıl büyüyen, dinamik ve yenilikçi yapısıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl yapılan yönetimsel ve organizasyonel değişikliklerle güçlenen firma, satışlarını artırarak sektör ortalamasının çok üzerinde büyümeye devam ediyor. 2017’de yüzde 50 büyüme hedefleyen Doğtaş Kelebek’te, 2018 yılsonu hedefi ise 1 milyar TL ciroya ulaşmak.
    http://www.bigacarsambapostasi.com/m...ilya-ilk-500de

Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Tüm yatırımcılar 10 milyon ve üstü kar gelmesi konusunda hemfikir. Bu kar 15-25 milyon arası olursa tadından yenmez. Hisse dinlenme dönemine girdi. Göstergeler soğusun yakında hareketini yapacaktır. Bize düşen sabırla beklemek..
    aynen katılıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 184/967 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •