Originally Posted by
Ozan Erol
sabah israil iran'ı vurduğunda- oh olsun, işte bilimcilerin pis sakallı dincilere karşı zaferi' diye sevindirik olan cehape kitlesi akşam telavive bir kaç füze düşünce kahırlara gark oldu.. trajik olan israil'in laik bi ülke olduğunu zannetmeleri, oysa israil fiilen talmudu rehber edinmiş bir rejim, belki iran'dan bile daha şeriatçı
israil'in iran içlerindeki saldırılarda çok fazla içeriden istihbarat desteği edindiği çok açık, bunu sağlayan israilli profesyonel mossad ajanlarının faaliyetleri değil, içeriden devşirdikleri iranlı unsurlar, belki sadece molla rejimini devirme güdüsüyle hareket eden muhalif unsurlar.. türkiye'nin bundan ders çıkarması şart, son barış süreciyle emperyalizmin açık maşası haline gelmiş kürtçü unsurlar taraf değiştirmeye zorlandı, bunlara -emperyalizmden (isr/abd) yana mısın, türk devletinden yana mı olacaksın ? diye soruldu, istenen cevap şimdilik alınmış görülüyor, bu bir başarı.. ama daha tehlikeli olan cehape kitlesi, tayyip'i devirmek istiyorum saplantısı içinde bütün değer yargılarını kaybetmiş durumdaki bu kitle mutlak gözetim altına alınmalı, etkili pozisyonlardan tasfiye edilmeli, bir varoluş savaşına girildiğinde düşmanla işbirliği yapacakları muhakkak olanlara karşı şimdiden önlem alınmalı
İyice Ak-it kafasıyla yazmaya başladın. Azgın bir chp kitlesi vardır %3-5, fesli kadir gibi keşke yunan kazansaydı diyen atatürk ve cumhuriyet düşmanı da vardır %3-5, şeriatçı-el kaideci de vardır o kadar. Yani her kesimden aşırı uç %3-5 vardır. Toplasan hepsi %20 filan yapar. Bunlara bakıp belli bir kesimi yaftalamak ayıp. Ona bakarsan akp liler cumhuryet düşmanıi, atatürk düşmanı diyen geri zekalılar da var (içlerinde %3-5 radikal vardır o düşüncede). Neyse sen de o gerizekalılar aynı konuma düşme, yakışmaz sana.
Yeter ki molla rejimi devrilsin israil ile işbirliği bile yaparım diyen %1 çıkmaz...Zaten toplsan 100 tane vatan haini yeter, fazla kişiye gerek yok. Sen ülkeni düzgün yönetirsen, demokrat olursan, hak hukuk adaletten ayrılmazsan vatan hainleri düşmanla iş birliği yapar diye korkmazsın..Önce ülkeni düzgün yöneteceksin yani.
Öyle katilleri, arsızları, hırszıları serbest bırakıp, muhalif gördüğün herkesi içeri atarsan molla rejiminden farkın kalmaz. Göt kadar ülke, yatak odasında komutanlarını vurur. Buradan tüm diktatör özentisi liderlere çıkarılacak dersler var. Ülkeni adil yönet, ayrımcılık yapma ülkenin bir kesimini düşmanlatırma.
Koltuğa da yapışıp kalma...annesinin karnından koltukla doğmadın sonuçta...Şunu merak ediyorum, RTE ölümsüz mü, 5-10 yıl her neyse, gün gelecek adam ölecek, o zaman ne yapacak yandaş tayfa. Yoksa padişahın konuşan eşek hikayesinde olduğu gibi "o zamana ya padişah, ya eşek, ya ben ölürüm" mü diyor o tayfa!
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri