şansımız yok, kağıdın sahibi dipten alırım ben nezaman istersem gider diyor, tavandan indirdi aşağıya, ilginç olan ak yatırım aldı 1 ml ama şuan takasta yok. demekki oda metro... yoksa dün satmadı, oyun içinde oyun...
şansımız yok, kağıdın sahibi dipten alırım ben nezaman istersem gider diyor, tavandan indirdi aşağıya, ilginç olan ak yatırım aldı 1 ml ama şuan takasta yok. demekki oda metro... yoksa dün satmadı, oyun içinde oyun...
Dun demistim.bugun 1,36 olcak diye tahminim aynen tuttu..1,50 uzerinden gecirdiler
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında galip iki gün önce 1, 53 e sattıklarını burdan alması lazımdı. Burdan alıp nasıl olsa brütten çıkıyor diye de en az 1, 60 lardan ky ya yine kakalardı hayret almıyor. O da benim gibi 1, 30 un altını bekliyor herhalde. Ytd
Endeksin yükselmesi bize yaramıyor biz endeksin düşmesini bekleyelim. Bir şey demiyorum . Diyeceğimi aralık sonunda diyeceğim. Ytd
Aralık sonu ne var ki Bide bürüt takastan ne zaman çıkıyor bu hisse ya
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bu hisseden bi cacık olmaz ben çıkar en iyi bu
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl mantık alır gibi değil yarın brut takasdan cıkıyor halen daha eksılerde her gün düşüyor bu kadar baskı düşüş nedir yani yazık ya
Yer İmleri