Kısa vadecilerin hepsi panikte, bundan aylar önce yazmıştım arkas grubuna güveniyorum diye.
Ben esas bugün tavan yapsa kıllanırdım.Şu 1-2 haftalıkçılar bir dökülsün sonra bakıcaz duruma.
Sakin olmakta fayda var.İyi günler herkese
Kısa vadecilerin hepsi panikte, bundan aylar önce yazmıştım arkas grubuna güveniyorum diye.
Ben esas bugün tavan yapsa kıllanırdım.Şu 1-2 haftalıkçılar bir dökülsün sonra bakıcaz duruma.
Sakin olmakta fayda var.İyi günler herkese
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Kısa vadecı uzun vadeci olma degil konu
Yazık bunu hisse man, gültekşn denen adam herkese 10 ve 11 üzeri aldırdı
Cok zararı var insanların
Bilanco güzel değil
Kagıt sürekli düşüyor
Hadi biz 8-9 arası maaliyet yaptık
Kol keserız ne zaman istersekte
11 den alanlara uzuldum
Bekleyecez bakalım
Twitterdaki hisse man tarzı insanlara inanmayın
Bakıyorum sımdı adam hısse ile ilgili yorum yapmaktan bile kacınıyor
Bilanco gelmeden 3. Ceyrek 100 milyon küsürlerde diyordu kar
Ordan da mallandırdı milleti
Hepimizin beklentisi kar acıklamasıydı
Sonuc -20 milyon kar
Allah 11 ve üzeri maaliyetli olanlara sabır versin
Bu tip gerizekalılara ınanmayın
43 e 60bin yiğan!
Taban yaptirmazsan adisin!
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Hiç tanımadığınız bir insan bugüne kadar size herhangi bir kağıt aldırabildi mi? Eğer bu şekilde kağıt alan insanlar varsa zaten bugün bu kağıtta olmazsa yarın başka bir kağıtta çarpılırlar.Bu konuyu geçiyorum.
Gelelim kağıdın durumuna, sonuçta spekülatif bir hisse olduğu ortada, riski de ona göre.2 günde %20 yaparken herkesin keyfi yerindeydi.Tam tersinde de bence kimse şikayet etmemeli.Büyük resime baktığınızda 2 ay önce 6 liraydı şimdi 8.5 tl. Yani aslında hisse kazandırmış.2 ay sonra bir daha konuşalım bakalım neler olacak.
Herkese iyi haftasonları...
ilk 6 ayda konutlarda satiş oldu. Önümüzdeki alti ayda konutun 1.5 kati miktarda olan ofislerin satilacagini ve ofislerin konuttan daha pahali oldugunu dusunursek fiyatın buralarda ne kadar süre kalacağı şüpheli. Çift hanelere yönelimin yakinda baslayacağını düşünüyorum. yatırım ciddi bir iştir.ytd.
Yer İmleri