Sayfa 184/539 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Kısa vadecilerin hepsi panikte, bundan aylar önce yazmıştım arkas grubuna güveniyorum diye.
    Ben esas bugün tavan yapsa kıllanırdım.Şu 1-2 haftalıkçılar bir dökülsün sonra bakıcaz duruma.
    Sakin olmakta fayda var.İyi günler herkese

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Kısa vadecı uzun vadeci olma degil konu
    Yazık bunu hisse man, gültekşn denen adam herkese 10 ve 11 üzeri aldırdı
    Cok zararı var insanların
    Bilanco güzel değil
    Kagıt sürekli düşüyor
    Hadi biz 8-9 arası maaliyet yaptık
    Kol keserız ne zaman istersekte
    11 den alanlara uzuldum
    Bekleyecez bakalım
    Twitterdaki hisse man tarzı insanlara inanmayın
    Bakıyorum sımdı adam hısse ile ilgili yorum yapmaktan bile kacınıyor
    Bilanco gelmeden 3. Ceyrek 100 milyon küsürlerde diyordu kar
    Ordan da mallandırdı milleti
    Hepimizin beklentisi kar acıklamasıydı
    Sonuc -20 milyon kar
    Allah 11 ve üzeri maaliyetli olanlara sabır versin
    Bu tip gerizekalılara ınanmayın

4. 43 e 60bin yiğan!
    Taban yaptirmazsan adisin!

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Hiç tanımadığınız bir insan bugüne kadar size herhangi bir kağıt aldırabildi mi? Eğer bu şekilde kağıt alan insanlar varsa zaten bugün bu kağıtta olmazsa yarın başka bir kağıtta çarpılırlar.Bu konuyu geçiyorum.

Gelelim kağıdın durumuna, sonuçta spekülatif bir hisse olduğu ortada, riski de ona göre.2 günde %20 yaparken herkesin keyfi yerindeydi.Tam tersinde de bence kimse şikayet etmemeli.Büyük resime baktığınızda 2 ay önce 6 liraydı şimdi 8.5 tl. Yani aslında hisse kazandırmış.2 ay sonra bir daha konuşalım bakalım neler olacak.

Herkese iyi haftasonları...

7.  Alıntı Originally Posted by sinanmihci Yazıyı Oku
    Hiç tanımadığınız bir insan bugüne kadar size herhangi bir kağıt aldırabildi mi? Eğer bu şekilde kağıt alan insanlar varsa zaten bugün bu kağıtta olmazsa yarın başka bir kağıtta çarpılırlar.Bu konuyu geçiyorum.

Gelelim kağıdın durumuna, sonuçta spekülatif bir hisse olduğu ortada, riski de ona göre.2 günde %20 yaparken herkesin keyfi yerindeydi.Tam tersinde de bence kimse şikayet etmemeli.Büyük resime baktığınızda 2 ay önce 6 liraydı şimdi 8.5 tl. Yani aslında hisse kazandırmış.2 ay sonra bir daha konuşalım bakalım neler olacak.

Herkese iyi haftasonları...
    Katılıyorum.

8. ilk 6 ayda konutlarda satiş oldu. Önümüzdeki alti ayda konutun 1.5 kati miktarda olan ofislerin satilacagini ve ofislerin konuttan daha pahali oldugunu dusunursek fiyatın buralarda ne kadar süre kalacağı şüpheli. Çift hanelere yönelimin yakinda baslayacağını düşünüyorum. yatırım ciddi bir iştir.ytd.

Sayfa 184/539 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •