Ben salı günü bedelli parasi kadar R sattım. Fakat bugün para boşa çıkmadı. Neden acaba. Rüçhan hakları bittikten sonra mı serbest kalacak ?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben salı günü bedelli parasi kadar R sattım. Fakat bugün para boşa çıkmadı. Neden acaba. Rüçhan hakları bittikten sonra mı serbest kalacak ?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle birden değil,4 cıvarıyken kademeli olarak 2.60'a kadar topladım,işte o yüzdendi ciyaklamam...amacım çok düştü diye trade yapmaktı,yaptık,soluğu 2.50'de aldık,neyse bugün E tavan çekti moralim yerine geldi,bugün 2 hissem tavanladı,diğer 3 hissede iyi pirim yaptı,bayrama moralli girdim,herkesin şimdiden bayramını kutlarım,bayram sonrası buluşmak üzere
![]()
Bugunkü olay rüçhanların baskılayıp elden alındıgının kanıtı tavan kapatt...Eski bi abimin dedigi gibi borsa kim kime corsa ....![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
satmayın daha ne soliim tavan oluyor millet sokaktan toplamıyor parayı, dinle beni blanço iyi gelecek bu şirket ilerler yorum beni bağlar danışman değilim fakat bu oyunları yemem dün bütün gün cüzi alış yazdım 1 lot alış gelmedi karar sizin
R 2.50 cıvarıydı,neden almadın tahtası kapanmadan önce,bizde tonlan var,artık istediğimiz fiatlardan E olarak satarız,zaten hep böyle oluyor,bize eziyet edenler,sonra kendileri başlıyor ezile,büzüle bizden almak için yırtınıyorlar,neyse 4.50 sonrası dağıtmaya başlarım,az çektirmedi bize,guya yarıya düştü diye almıştık,demekki daha düşüş bitmemiş,bizde mala gömüldük şurdan,burdan döner diye,neyse bugün 3.50 yaptıktan sonra dönüş yaptı,zaten E fazla almadım,çünkü devamlı R topladığımdan gerek görmedim.
Bilanço geldi. 2019 6 aylık 2,5 milyon gelmişti. Şimdi 6 aylık 8.5 milyon geldi. Satışlar 55 milyondan 132 milyona çıkmış
Haaydi bakalım megap.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Elinde olanlara hayırlı olsun, güzel bilanço
Yer İmleri