Sayfa 184/1024 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    patladı piyasa bundan sonra cacık çıkmaz
    şuan sadece çaktırmıyorlar.
    çok kupon yerler dahil yatırım yapılacak alan değil bir müddet. ( on sene )

doygunluk yaşıyor piyasa.
    fiyatlar aşağı baskı yapacak zamanla.

elindeki oturduğunu tut,
    yatırım amaçlı fazlalıkları sat derdim İstanbul da

İstanbul çıkışı ucuz tarlalar en risksiz gayrimenkul yatırım alanları olur.
    Teşekkürler Kentuf. Şu an düşük de olsa en iyisi mevduat görünüyor. Önemli bir gelişme olmazsa dolar da bir aşağı bir yukarı hareket ederek yıl sonu 3.85 gibi seviyelerde kapatır diye düşünüyorum. Mevduat oranlarında ise küçük bankalarda yıl sonuna kadar 12.50 - 14.00 arası bir seyir izler. Bunlar sadece tahmin. Malum başlık mevduat olduğu için bu arada görüşlerimizi de yazalım istedim

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende izmirdeyim hangi subeymis o sube yaz arayım yarın düz mevduata seker 12.50 den fazla vermez gecen sene 13.5 vermedi busene gecen senenin 1puan altindayiz mumkun degil .swap aldım dersen tamam. Yada 7 sıfırlı bır rakam var bende dersen oda tamam.
    Bazen aynı şube çok kısa bir zaman dilimi içinde farklı oran verebiliyor. Yani arkadaş almış olabilir ama size vermeyebilirler. Mevduat oranlarında bile zaman zaman borsa gibi değişkenlik olabiliyor.

Hollandalı bank bir tanıdığıma sağlık poliçesi yapmış bunun bi hükmü varmıdır adamın haberi yok hiç bir imza almadan nasıl yapılır bu.sadece mevduat yapmis kredi veya maaş vs değil.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Paramla niye böbürleneyim ''kişi kendinden bilir işi'' anladın sen onu artizzzz.
    şu bile terbiyeni ve karakterini ortaya koyuyor ne diyeyim.
    herkes kimin nasıl böbürlendiğini anlıyor.
    diyeceğim banka oran miktar ve ürün yaz insanları ıvır zıvırlarınla uğraştırma.
    yazmayan bana göre namerttir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    geçersiniz.Sizin kriterlerinize göre paylaşım yapıp yapmayacağıma karar verecek değilim.
    memorex beyimizin kriterleri var ama çok yanıltıyor bizi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Hollandalı bank bir tanıdığıma sağlık poliçesi yapmış bunun bi hükmü varmıdır adamın haberi yok hiç bir imza almadan nasıl yapılır bu.sadece mevduat yapmis kredi veya maaş vs değil.
    itiraz etsin. kredi çekmediyse iptal ederler. dediğiniz banka bu aralar eski müşterilerine çok yükleniyor.

Merhaba,

ya neydi o laf acaba filan derken eksi sozluk te buldum sanki o lafi
    kispet ve bagdat dersem acaba dogru olur mu........

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Boyle basa boyle tarak degil miydi o?

Baska bir versiyonu da vardi ama onu yazmayayim site yonetiminden tepki cekmeyelim.

Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende izmirdeyim hangi subeymis o sube yaz arayım yarın düz mevduata seker 12.50 den fazla vermez gecen sene 13.5 vermedi busene gecen senenin 1puan altindayiz mumkun degil .swap aldım dersen tamam. Yada 7 sıfırlı bır rakam var bende dersen oda tamam.
    Hiç kimseye şube adı ,mt adı vermek zorunda hissetmiyorum, arar bulursun.Düz 13.50 swaplı 13.70 bilgilendirme amaçlı arayıp söylenen oranlardı pazarlık yapılmış değil ayrıca.Kentuf rumuzlu benim yazdıklarıma inanmayan ama Akbank'tan 13.75 alındığını duyduğunu yazan şahıs sana yardım etsin.
    7 sıfırlı mevduatım olsa ne teklif ederlerdi ben de merak ettim birgün birkaç bankayı arayıp dellendireyim bakalım ne olacak.

Sayfa 184/1024 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •