Sayfa 184/1005 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aslında ilgili coğrafyaya ihraç edilebilecek en nitelikli malımız da türevleri olabilir.
    Bildiğim kadarıyla bizim diziler falan tutuyor o bölgede.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    PPF lere kısa vade tahvil yükümlülüğü geldi 3 hafta önce..Fonlar alıyor...Portföylerinin %10 u kadar olacak sanırım..
    Yabancı alımı da var..
    Fon alınca ben biraz tırsarım hamallık yaptırmak olabilir ama belki de yabancı alımı olacaksa kaymağı hep onlar yemesin diye de olabilir. Kararsız kaldım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Aslında ilgili coğrafyaya ihraç edilebilecek en nitelikli malımız da türevleri olabilir.
    Bildiğim kadarıyla bizim diziler falan tutuyor o bölgede.
    Nusret iyi işler yapıyor.
    Rest-au-rant işi tabakta para demek..Gece kapatınca Canlı cepte...

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Restaurant işi tabakta para demek..Gece kapatınca Canlı cepte...
    Eski Lübnan'da olabilirdi.
    Şimdi Dubai, BAE,SA vb... Olur.
    Kalanında, Nusret'i servis ederler.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Rest-au-rant işi tabakta para demek..Gece kapatınca Canlı cepte...
    Anadolu yakasının en popüler et lokantarının başında gelen Günaydın Et, bugün her biri öz sermaye ile kurulmuş olan 51 şube, 1 merkez lojistik ve 1 merkez depo olmakla birlikte restoran sektöründe Türkiye'nin devleri arasındadır.

6. KAP: HUNER [ ] HUN YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1365221

Şirketimiz bağlı ortaklıklarından "H29 Solar Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş." ye ait Biyokütle Enerji Santralinin kurulum sürecinde ekipman tedariği ve montaj işlerinin bir kısmını üstlenmiş olan "Sinoma Energy Conservation Ltd." şirketi aleyhine, sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle, H29 tarafından Singapur Uluslararası Tahkim Merkezi nezdinde 33.434.561 USD tutarında dava açılmış ve bunun sonrasında Sinoma tarafından da H29 aleyhine 18.000.000 USD tutarında karşı dava açılmıştır. Şirketimiz süreci yakından takip etmekte olup önemli gelişmeler olması durumunda kamuoyu ile paylaşacaktır.

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post6945031

Palişkooom

11315.00 e yığdın gene

Aleme akıyorum diye niye kıskanıyon ki

Tek aşkım sensin

11308.00

https://www.youtube.com/shorts/f_rBPpqnfiQ
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KAP: HUNER [ ] HUN YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1365221

Şirketimiz bağlı ortaklıklarından "H29 Solar Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş." ye ait Biyokütle Enerji Santralinin kurulum sürecinde ekipman tedariği ve montaj işlerinin bir kısmını üstlenmiş olan "Sinoma Energy Conservation Ltd." şirketi aleyhine, sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle, H29 tarafından Singapur Uluslararası Tahkim Merkezi nezdinde 33.434.561 USD tutarında dava açılmış ve bunun sonrasında Sinoma tarafından da H29 aleyhine 18.000.000 USD tutarında karşı dava açılmıştır. Şirketimiz süreci yakından takip etmekte olup önemli gelişmeler olması durumunda kamuoyu ile paylaşacaktır.
    VESTEL in yurt dışında davası vardı, ne oldu sonucu bilen var mı?

Sayfa 184/1005 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •