bugunki satislarda....1 MAYIS ISCI GUNU RISKINI almak istemiyenlerde vardi.....
yani....
FUR-KAC long para yazar....yarin buyuk bir olay olmaz ise.....
Tamamen kayyum ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Konuştukça çakıyorlar..
bu goruste dogru....
VARLIK FONU.....piyasalari duzenler.....
asiri dusmusse....ALIR....asiri cikmissa ....GOMER....
10800 DE....aciga 60 milyarlik mal satmissa BOFA dan....bunu ZIRAAT la geri alip....sistemik krizi onluyorsa.....BU ONUN GOREVI....ben otorite dedigim bu duzenleyiciyi izlerim....tum borsada ki hareketlerim...BU DUZENLEYICI kurumla ilgilidir....
topigimde....ben degil....bazi kardeslerim....anlik olarak....borsayi bu cikariyor veya bu dusuruyor demistir...BU ANLIKTIR...GENEL DEGILDIR...
""1 YILDIR CAKANLAR TA KENDILERI""...
bu tespitin dogru....bende 1 yildir surekli shortluyarak PARA YAPTIM....onu izledim...
simdi....
ikimizinde kafa yoracagi sey su....HEDEF FEYZA yi nerede baslatacak....ve feyzaya surecek...INDIRDI....O TEMAM.
unutma....ELINDE SONSUZ TURKISH LIRASI VAR....DOLARI YOK EMME....EUROSUDA YOK....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
bu grafiğe göre 1 değil en az 6 ay lazım
iki kırmızı çizginin daralması ve (oluşacak ise ) trendin sağlam olması için
becaaaz :
iki sarı kutuda yeterli daraltılma yapıldığında, peşinden gelen yukarı hareketi görüyorsunuz
mavi kutuda ise; yeterli daraltma yapılmadığını görüyorsunuz
en sağdaki kırmızı kutu ise, yeterli daraltma yapmadan, kaadı yukarı kaldırmaya kalkarsan ne olduğu görülüyor
Sıkılacak diş ise iyi....
Yer İmleri