Sayfa 184/221 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon
Arama sonucu : 1761 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop LXV

1. benim için Suriye borsasından hiç bir farkı yok şuan..hatta daha tehlikeli..niye çünkü orda hiç olmazsa dibe vurdu..algı derdi de yok..neyse o..gizli saklısı yok..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. boşkuş pazara uğradın nı? kırnızı turup neyin var mı? yoksa sadecen yeşillik mi vardı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. halkın oy vereceği chp yi bitirecez böyle bir parti olmayacak, Türkiyenin %60 ı istediği kadar bağırsın deseler, açık açık yani..ve bunu toplumun iki kesmi de duysa bu iki kesimden hangisi borsaya yatırım yapar sizce..bence hiçbiri..iki tarafta korkar yatırımdan..gerçekler bu..bu gerçekler dururken siz gerçek dışı verilerle yatırımcı çekemezsinizki.. iki tarfta kendini güvende hissetmez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    o zamanlar yerli derin uykudaydı..bademlerin al verleriyle bu yerliyi içerde kavurdulardı..
    şimdi kavrulacak yerli yokki..yani fıstık kavurma makinası çalışıyor emme fıstık yok..makine boşa çalışır..
    heç bir makina boşuna çalışmaz..
    Yerlinin gözü açıldı artık borsaya gelmez diyorsun yani
    Ama itiraf edelim soygun müthişti dayucuğum, herkesi yukardan mallandurdular, endekis 9 bin ama hisselerin çoğusu pert, en iyisinin bile yüzde 50 zararı mevcut
    Yani haklı olarak yerliyi şu konjunktürde borsaya çekmemiz çok zor, ama bistti 10 bin üstüne atarsak dayanamaz gelürler, gel naz etme sende 1 omuz atta yeni müşteri bulalım
    Hamdım Piştim Yandım

5. bizim halk özgürlüğüne düşkündür..fikrine ipotek koyduğun an, yutkunur düşünür..ben iddia ediyorum değil 10.000, 11.000 ler geçse bile yatırımcı gelmeyecek..

6. bileşik faizle %60 civarı faizi kimse bırakmaz..

7. reis aksama altinci dalgayı başlatmaz ise nefes alinacak gibi. Rahat durur belki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Fazlada şee etmemek lazım, değilmi dayı

Sayfa 184/221 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •