Sayfa 184/812 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

2. Bir ek açıklama yapayım yazımda belirttiğim şeyler kesinlikle sayın Behzat için sarfedilmiş değil.Yanlış çıkarımlar olmasın.Kimi kastettiğim zaten herkesin malumu ama burada ancak bu kadar olur,olabiliyor.

CMTAS'taki Roda paylarının alınması konusundaki bugünkü toplantının sonuçları haftanın son iki gününde hissede pozitif hareket oluşturabilir.
    Umarım öyle olur.
    Bol kazançlar...

4. YUH OLSUN DEMEKTEN BAŞKA NE DİYEYİM?
    Kalkmışlar ağlarcasına açıklama yapıyorlar. Böyle sürdürülemez diyorlar. İstanbul dahil bunca büyük alana hitabedebilen bir çimento fabrikası çimento satamıyor.İhracat desen sıfır.
    Utanma da yok.Açın bakın Denizli Çimento verilerine.Adamlar 250 km uzaklıktaki İzmir Limanından ürettiklerinin %15'ini ihraç ediyorlar.
    Bırakın hepsini bir tarafa; Bursa'da şu birkaç yıl içinde 2 ayrı firma çimento fabrikası kurmak için başvurmuşlar.Ciddi şirketler.Adamlar elbet pazarı çok iyi biliyorlar ki böyle bir işe kalkıştılar.
    İşte ! bir ülke de böyle değil midir? örneğin Venezuela...Dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip.Halkı eğitimli.Nüfusu çok az ama toprakları hem büyük, hem verimli.Ama gel gör ki, ülkenin burnu moktan çıkamıyor.Neden? baştaki yöneticilerden.Tıpkı BUCİM yönetimi gibi.

5. Bence şirketin bir sıkıntısı yok.Çokda profösyonel yönetiliyor.Sıkınti çoğunluğu elegeçirme çabası.Sn.Tarman Duran erlerden hisseleri alış tarzı ve yöntemi birçok şeyi anlatıyor.Bucim hisselerinin fiyatı anlaşılmasın diye Duraner turizmi komple aldı.Kaça aldı bir kendi bir de Duraner biliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Tentirdiyot Yazıyı Oku
    Bence şirketin bir sıkıntısı yok.Çokda profösyonel yönetiliyor.Sıkınti çoğunluğu elegeçirme çabası.Sn.Tarman Duran erlerden hisseleri alış tarzı ve yöntemi birçok şeyi anlatıyor.Bucim hisselerinin fiyatı anlaşılmasın diye Duraner turizmi komple aldı.Kaça aldı bir kendi bir de Duraner biliyor.
    Neden şikayet etmiyorsunuz SPK ya.SOnuç alamazsanız Cumbabaya yazacaksınız.Devir artık değişti.o dümenleri çevirdiği ortam yok.Bakın neler oluyor.Bende bilmem anlatabildim mi?O yüzden ben kendisinin yerinde olsam insanları çileden çıkarmazdım.Çünkü eskisi gibi at oynatamayabilir.İşin kötüsü bu zamana kadar aklı sıra kulbuna uydurduğu işler bir sökülürse azıcık bir yerden gerisi gelir dikiş falan da tutmaz.Hala 6 üzeri verdiği 100 k civarı malı 5,30 dan alma derdinde olmaya devam etsin.Çok mide bulandırıcı ufak hesaplar bunlar.

7. benim şu bucim de anlamadığım tek konu şu. tamam çok kötü bir bilanço ihracat yok ama pırlanta gibi parlamasa da en azından altın gibi duruyor çöplüğün içinde. o altını alıp süsleyip püsleyip pırlanta gibi satış yapılmaması için hiç bir neden de yok ortada. geçenlerde bir yazı okumuştum. 12 iş adamının birleşerek holding kurması ile alakalı. adamlar batık şirketleri alıp süsleyip birkaç sene kar artırıp satıyorlar. örnekteki adamlar bu çöplükteki altını alıp pırlanta yapıp satar. satar satmasına da hisseye hemen hemen kimse bulaşmıyor sanki. sadece küçük yatırımcı var sanki. bu durumu inanın hiç anlamıyorum. tarman zaten büyük yatırımcı değil küçük yatırımcı istiyor şuan onun istediği şekilde yürüyor herşey. bu arada bugün dayanamadım ve ufak bir alım yaptım. düşerse (ki düşeceğini hiç sanmıyorum) alımlarım devam edicek. taa ki portföyün %100 ü bucim olana kadar. geçen çok sabredemedik ama şuan ki bist ve piyasanın durumuyla tekrar bucim şahsi görüşüme göre en güvenli yer. 2017 ve 2018 zorlu geçeceğe benziyor. ama bucim in etkilenecek bir hali kalmamış. sabır diyerek geldim. herkese bol kazançlar dilerim.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

8. Ufak bir ayrıntı istediği şekilde gidiyor değil gittiriyor olacak burasını düşünürseniz herşeyi çözersiniz.Gittirtmek için a b c bence c aşamasında şu an.d yapmaya kalkarsa bu konjektür kaldırmaz.Ve emin olun 26 nisanda çok çok çok fazla üzülmüştür kendisi.Ama alışmışlar dur diyen yok nasıl olsa.

Sayfa 184/812 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •