Sayfa 1847/2404 İlkİlk ... 8471347174717971837184518461847184818491857189719472347 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 14,769 - 14,776 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Bende tüm annelerimizin anneler gününün kutluyorum...

Mert abi...Koyuyorsun yaza dair güzellikleri de...Borsada hissesi olan yatırımcı;bu yaz belki su almak için bile borç para dilenecek bu gidişle...Dolar direnç tanımıyor,inadına C.B. faizleri çıkartmam diyor...İyimi? Ne olacak abi, bu işin sonu...? Halkb için zaten 4,50 falan dediler...Bedelli dediler...Kimse kendini iyi hissetmiyor...

Keşke sihirli bir değnek olsa da, 1 yıl sonraki fiyatları şöyle bir görü-versek...Ama ben sizin iyi niyetinize inanıyorum...Özellikle halkb konusunda doğru tahminler yaptığınızı ümit ediyorum...Hakkımızda hayırlısı...

Mutlu Pazarlar...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864

3. geçen hafta beklediğim leylekler geldi biraz havalandılar cuma gününü ben yemedim ....onlar da yemedi bence... leylekler havada turlayacak gibi... ama ürkme olasılığı var ... hele yine yükselsinler bu hafta ..havalar da iyi olacak gibi ... kaçarlar ise... ule yoksa buralar dipmi dediğimiz yere gelirler mi % 50 ---- % 50 ....sermaye kontrolü her zaman kazandırır derim ...tabiki yine bence ....bol kazançlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Michael Lewis ünlü bir yazardır ve The Big Short adlı çok satan kitabından esinlenerek beyazperdede hayat bulması 2000 'li senelerde geçirilen krizin sebepleri olan emlak ve kredilerin neden olduğu finansal krizin işlendiği bir film. Büyük Açık - The Big Short 2015
    Finans sektöründeki çarpıklarla ilgili güzel bir film. Tavsiye ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

MR&MRS, mehmetoruc

bu 8 ziyaretci kim hep merak etmişimdir...yoksa!!! değildirlerdir yahu
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

6.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

MR&MRS, mehmetoruc

bu 8 ziyaretci kim hep merak etmişimdir...yoksa!!! değildirlerdir yahu
    ziyaretçiler hep vardır ....kim uzaylı yok diyor şaşıyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    ziyaretçiler hep vardır ....kim uzaylı yok diyor şaşıyorum
    mert reiz olmasın sakın 6-5 alet birden kullanıyordur belkim tükkanı açmış ortalıkta yok
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Filmi izledikten sonra; acaba bizim bankalar neler yapıyor diye şöyle bir düşündüm. Ticaretle uğraşıyorsanız; bankalar ile iyi ilişkiler kurmak zorundasınız. Çünkü vereceğiniz ipoteğe 100 tl lik bir kredi de alabilirsiniz 350 tl de. İşte işin çarpıklığı burda başlıyor. Ev fiyatları sürekli olarak artarken kazançlarımızda bir değişiklik yok. Ama insanlar hala çok fahiş fiyatlardan ev almaya devam ediyorlar. Üstüne üstelik ellerinde para olmadığı halde. Bu çekilen krediler ile çoğumuz işimizi çevirmeye çalışıyoruz. Ticaret yapmak nekadar zorlaştı. Kurdaki oynaklık; ham madde fiyatlarındaki değişkenlik kazançlarımızı silip süpürdü. Geçen ay x liraya aldığım ürünü bu ay yerine koyamıyorum. Ayrıca müşteriler borçlarını ödemek konusunda çok da dürüst değiller. Bu şartlarda şöyle çevreme baktığımda birçok işyeri kapanmış; dükkanlar atıl; bekliyor. Vergi oranı; sigorta giderleri; kira giderleri çok yükseldi. Bu durumda; herşey çok güzel çığırtkanlığı yapmak ne derece doğru.

Sayfa 1847/2404 İlkİlk ... 8471347174717971837184518461847184818491857189719472347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •