Dünya geneli et tüketim oranları...
Gelişmekte olan ülkelerde et talebinin fazla olduğu bir gerçek. Ülkemizde de et tüketiminin artmış olması, alım gücünün de arttığını gösterir. Bu tabi ki iyi bir durum ama grafikte de görüleceği üzere dünya ortalamasının çok altında. Ancak, oranları 2002 den başlatmak propaganda niyetini açıkça ortaya koyuyor. Grafikleri 50 li 60 lı yıllara indirgerseniz; bu artışın sürekli olduğu görülecek. Buzdolabı da, kadın hakları da, et tüketimi de 2002 ile başlamadı. İdo nun doğalgazı nasıl yalansa bunlar da yalan. Yalan, hile, kandırmacanın hiçbir dinde, hiçbir inançta yeri yok. Ahirete inanan bir insanın bile bile yalan söylemesi, insanları kandırmaya çalışması hiçbir şekilde izah edilemez. Yaşı yetenler zaten herşeyi biliyor; yaşı yetmeyenler de sayenizde deist ya da ateist oluyor...et-11.jpeg
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu doğru ama bunu söyledikten sonraki tüm cümleler bu cümle ile çelişkili
2002 den önceki yıllardaki artış hızı çok daha fazla ise söylediğin doğru olacak
ama bunu ispat edecek bir cümlen bile yok bu konuda gerçekler maalesef düşündüğün gibi değil
yalanla benim işim olmaz belgeler ile konuşurum
aynı şeyi sana da tavsiye ederim
Bu grafiğe göre; 2002 yılı 1999 ve 2000 yılından daha düşük. Bu durumda ak parti iktidara geldikten sonra, kişi başı et tüketimi azalmıştır diyebilir miyiz.
Ayrıca artış hızı çok daha fazla ne demek? Yıllara göre artışın sürekli olduğunu kabul ediyorsun yani...20200625_232714.jpg
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu benim tespitim değil, bilimsel veriler. Senin tezine de gelince; "Yarabbi Şükür" modundasın. Tez vakitte Nisa Suresi 17. ayetini okumanı ve uygulamanı dilerim. Ama kendi yorumunu ya da uçtan uca iletim sağlayamayan refleks nöronlarını kullanayım deme; en yalın halini oku ve uygula. Selametle...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl ki yalancı bir insan iki de bir ben dürüstüm, dürüst olmak gerekirse, ben yalancı değilim gibi cümleler kurma derdine düşüyorsa istemsizce, bu tarz insanlarda kendinin akıllı doğru olduğunu ispatlama derdindeler, bunlara bir siz akıllısınız, he anam he diyeceksin ki anca öyle susarlar.
men dakka dukka
Yer İmleri