Sayfa 185/446 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Tombul kuş mu o ne

2.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Arkadaşlar teşekkür ederim.
    Doğru ifade edebilmisim demekki kendimi. o yüzden uzatmaya gerek yok....
    Ne hisse net de , ne de daha önce kendi isteğimle ayrıldığım ve cok sevdigim insanların oldugu diğer köyde , yaşı, mesleği, itibari, seviyesi, kültürü, dini ve vicdani görüşü, değerleri, tuttuğu futbol takımı ne olursa olsun kimseye hakaretim saygisizligim olmamıştır.....
    Eğer hasbel kader yanlış anlama yada anlık kızgınlıkla düşüncelerimi dile getirerek dahi olsa birilerini kırmışsam hemen özürümu dinlemişimdir ve tekrar tekrar da özür dilerim....
    Çünkü benim ailemin bana kattığı en büyük erdemdir bunlar.
    Insanlara saygı duyarım....
    O yüzden kimseye hakaret etmediğim gibi haksız yere de hakarete uğramak istememem de en doğal hakkımdır.
    Konunun uzaması LIDFA yatirimcilarina en ufak bir katkı sağlamadığı gibi topigi de gereksiz meşgul etmektir...
    Ayrıca benden yaşca büyük olan ve tecrübelerine saygı duyduğum insanların beni yanlış değerlendirmeleri de istemeyeceğim bir durumdur....
    Bu bağlamda, topigi takip edecegimin bilinmesi ile birlikte, gereksiz ve ustume vazife olmayan konularla topigi meşgul etmemeye, fikirlerim sorulmadan fikir beyan etmemeye, kimse benimle münakaşaya girmez ise kimseyle münakaşaya girmemeye özen göstereceğimin bilinmesini isterim....

Herkese iyi akşamlar dilerim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha 3 gün önce tamamen yanlış anlaşılmama rağmen, tepki göstermeden bu yazıyı yazmışım...
    El insaf......
    Kimse hakaret etmemişken, bazıları hala neden hakaret etme sevdasindadir.....

Ayrıca, geçen yıl 5,60 olan hisse şuan 4,92 diye zil takip oynayacak miyim.....
    Yapmayın Allah aşkına.
    Aralıksız sürekli düşecek değil ya
    1 günde çıksın....ciksin ki yatırımcı ile batırımcının farkı da ortaya çıksın.....

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    bunlarda Oralet osmanin Enisar a cevabı....

Bunları daha yeni görüyorum bu arada sana bir soru sorucam LİDFA hangi pazarda işlem görüyor ? Ulusal Pazarda peki senin bu bana işlem hacmi olarak attığın hisseler hangi pazarda işlem görüyor ? Gözaltı Pazarında. Peki gözaltı pazarında işlem gören hisse ile neden Ulusal pazarda işlem gören bir hisseyi karşılaştırıuorsun ? Bak bu hisselerin hepsinin işlem hacmi son derece düşük neden hepsi gözaltı pazarında bu pazar için son derece normal. Ulusal pazarda işlem gören bir hisseyi ulusal pazarda işlem gören başka bir hisse ile kıyasla. Bu kadar basit olmanı beklemezdim.

4. Boşver in bı takas atın işimize bakalım..

5. Horhoti nerde yaw ??

6. Bakin sn Enisar.....
    Ben size basitsiniz demedim sizin de bana böyle bir ifade kullanmaya hakkiniz yok.
    Burada kimse nin başkasına saygısızlık yapmaya hakkı yok....
    Bu yazıları yazdığım insanlar kimdir nedir, çoluk mudur çocuk mudur, yaşını basını almış insanlar midir diye düşünmek gerekir.....
    O yüzden terbiyesizlik ve esepsizlige gerek yok.....
    Saygı çerçevesinde istediğinizi yazmanız kadar da doğal birşey yok....

7. Seni tanımıyorum yazdıklarından senin nasıl bir kişilik olduğunu sadece tahmin ediyorum.
    gereksiz polemiğe girmeyelim lütfen.
    Hisse ile ilgili herkes paylaşımda bulunsun gerisi buradaki diğer takipçileride yoruyor.

8.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Seni tanımıyorum yazdıklarından senin nasıl bir kişilik olduğunu sadece tahmin ediyorum.
    gereksiz polemiğe girmeyelim lütfen.
    Hisse ile ilgili herkes paylaşımda bulunsun gerisi buradaki diğer takipçileride yoruyor.
    beni tanıyorsun öyle mı...
    yazdıklarımdan kişilik analizi yapıyorsun öyle mı....

şapka çıkarıyorum.....
    Ve susuyorum....
    daha fazla seviyene inmeyeceğim.....

Sayfa 185/446 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •