Arkadaşlar teşekkür ederim.
Doğru ifade edebilmisim demekki kendimi. o yüzden uzatmaya gerek yok....
Ne hisse net de , ne de daha önce kendi isteğimle ayrıldığım ve cok sevdigim insanların oldugu diğer köyde , yaşı, mesleği, itibari, seviyesi, kültürü, dini ve vicdani görüşü, değerleri, tuttuğu futbol takımı

ne olursa olsun kimseye hakaretim saygisizligim olmamıştır.....
Eğer hasbel kader yanlış anlama yada anlık kızgınlıkla düşüncelerimi dile getirerek dahi olsa birilerini kırmışsam hemen özürümu dinlemişimdir ve tekrar tekrar da özür dilerim....
Çünkü benim ailemin bana kattığı en büyük erdemdir bunlar.
Insanlara saygı duyarım....
O yüzden kimseye hakaret etmediğim gibi haksız yere de hakarete uğramak istememem de en doğal hakkımdır.
Konunun uzaması LIDFA yatirimcilarina en ufak bir katkı sağlamadığı gibi topigi de gereksiz meşgul etmektir...
Ayrıca benden yaşca büyük olan ve tecrübelerine saygı duyduğum insanların beni yanlış değerlendirmeleri de istemeyeceğim bir durumdur....
Bu bağlamda, topigi takip edecegimin bilinmesi ile birlikte, gereksiz ve ustume vazife olmayan konularla topigi meşgul etmemeye, fikirlerim sorulmadan fikir beyan etmemeye, kimse benimle münakaşaya girmez ise kimseyle münakaşaya girmemeye özen göstereceğimin bilinmesini isterim....
Herkese iyi akşamlar dilerim
SM-C7000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri