Sayfa 185/1024 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam tüketim yaptığı adam da karını neticede bir şeye dönecek o kar neye döner diyelim o zaman kısaca.
    Bu yılın başın da 1000 tl 267 usd alabilirken
    şimdi 1000 tl ile 172 usd alabilirsiniz

her açıdan devalüasyon şart

bunu yazmamın sebebi eğer milletin dolarize olmasından korkuyorlarsa en iyi çözüm devalüasyon
    ama sadece dolarizasyon da alınabilecek dolar miktarının azalması için ..

2. *BDDK: 10 Ağustos haftasında bankacılık sektörü yurtdışı bankalara borçları 637.995 milyon TL (Önceki 545.882 Mln TL)

*TCMB: Merkez Bankası brüt rezervleri 10 Ağustos itibariyle 79.15 milyar dolar (Önceki 80.8 mlr)

*TCMB: Bankacılık sektörü döviz mevduatlar 10 Ağustos itibariyle 969.4 milyar TL (Önceki 900.9 mlr)

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O paranın tamamı emekiye oďeniyor bir kısmi hesaba yattıktan sonra kredili hesap tarafında otomatik kesilecek elektrik su kredi kartı bayram şekeri para bitti
    Ulen, iraki param nerede?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu saat itibariyle Kapalıçarşı Dolar 5.71 Alış 5.73 satış....
    İnterbak Dolar 5,79 Alış 5,81 satış....

Aradaki makas hiç bu kadar açılmamıştı hem de Kapalıçarşı lehine!!!!!

http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post2545978
    geçen gün maharaj şu kadara euro aldım dediğinde 3-5 kuyumcu döviz bürosu gezdim, çok sevdiğim yerler değildir. nette şu fiyata aldım diyenler var, kapalıçarşıda şu fiyataymış, taksimde 6.18 miş vs dediğimde hepsi netteki fiyatlara bakmayın dedi. ne kadar doğru bilemem. bu makaslarla 100 bin dolara köşe olunur. ben netteki fiyatlara inanmıyorum. bankalar şu an 5.85e falan veriyor.. kim neden kapalı çarşıdan alsın o zaman 5.99a?

saate yanlış bakmışım 5.73müş. e o zaman kapalıçarşı komple gitsin bankaya satsın kardeşim

5.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    geçen gün maharaj şu kadara euro aldım dediğinde 3-5 kuyumcu döviz bürosu gezdim, çok sevdiğim yerler değildir. nette şu fiyata aldım diyenler var, kapalıçarşıda şu fiyataymış, taksimde 6.18 miş vs dediğimde hepsi netteki fiyatlara bakmayın dedi. ne kadar doğru bilemem. bu makaslarla 100 bin dolara köşe olunur. ben netteki fiyatlara inanmıyorum. bankalar şu an 5.85e falan veriyor.. kim neden kapalı çarşıdan alsın o zaman 5.99a?

saate yanlış bakmışım 5.73müş. e o zaman kapalıçarşı komple gitsin bankaya satsın kardeşim
    Ben de ona şaşırdım, zira kapalıçarşı satış ile interbank alış arasında da ciddi fark var. Tek ihtimal var merkez TL'yi öyle bir boğdu ki banka kapalıçarşıdan dolar alıp karşılığında TL ödeyemeyecek bir vaziyette. Olur olur. Zira başka açıklaması yok.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O paranın tamamı emekiye oďeniyor bir kısmi hesaba yattıktan sonra kredili hesap tarafında otomatik kesilecek elektrik su kredi kartı bayram şekeri para bitti
    Antep fıstıklı baklava emekliye hayal mi?

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de ona şaşırdım, zira kapalıçarşı satış ile interbank alış arasında da ciddi fark var. Tek ihtimal var merkez TL'yi öyle bir boğdu ki banka kapalıçarşıdan dolar alıp karşılığında TL ödeyemeyecek bir vaziyette. Olur olur. Zira başka açıklaması yok.
    tabii bu yaklaşımın riski de var: ödeme yapacaklar dövizi bozup tl'ye geçip ondan sonra ödemek yerine doğrudan dövizle alışveriş yapmaya başlayabilirler...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu kadar mal çıkmışsınız.Hiç dolar almayacakmısınız ?

Sayfa 185/1024 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •