Sayfa 185/466 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    daha yazıyımı .fabrika sayısı .devlete ödediği vergi.dolar bazı hisse değeri.yeni yatırımlar.bunlarıda sen araştır ben bilmiyom.şiman kadın entrikalarla uğraşacağına faydan olsun....y.t.d.
    Peki neden bu hissedesin? Bist'in suyu mu çıktı? Madem her şey köyü ümit te yok!!!!

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben bu şirketin 2 lı seviyeden 8 lı seviyeye çıktığına bire-bir şahit oldum ama o zamanlar yıldız gurubunun elindeydi şimdi ise maalesef bu mıknısların elinde Entrika nin dediği gibi umut fakirin ekmeği ne biliyim 20 senelik tecrübemde bu kadar çaresiz olduğum bir dönemi yaşamamıştım.

3.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Peki neden bu hissedesin? Bist'in suyu mu çıktı? Madem her şey köyü ümit te yok!!!!

eğer bilanço 25 tirilyon üstü gelirse 2.2 garanti.bütün olumsuzluklar fiyata dahil.olumlu gelebilecek herşey para kazandırır.bilançoya göre hareket etmeli.13 yıldır temettü vermeyen şirket neticede.tetikte olmada fayda var. ama birileri gibi millete pembe göstermeninde anlamı yok.mal ortada 2007 milat .öncesi sonrası....y.t.d.

4. gelecek kurban bayramınızı kutlarım.ben biraz erken kaçıyorum hoşçakalın...y.t.d.

5. Hisseyi beğenmeyen veya umudu olmayanın sesi o kadar çok çıkıyor ki bunu gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

Sanırsan Bist'in suyu çıkmış...Kar zarar borsanın kardeşidir...Bir kapı kapanır on kapı açılır.

"Sadece ölüler ve aptallar fikir değiştirmez" der birileri...

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Sayın keko kâr beklentiniz ne kadar öğrenebilirmiyiz.
    rakamı tam olarak tahmin edebilmek için cirosuna ve diğer bilanço bileşenlere bakmak lazım..ben bu kadar derinlemesine incelemedim...ama elimde önemli bir veri olan ambalaj kağıdı aylık fiyatları var...nisan ve mayıs aylarında çok önemli miktarda fiyatlar yukarı çıkmış...ben de bu veriye dayanarak iyi bir bilanço bekliyorum..

tabi bunları kişisel bilgi ve tecrübelerime göre söylüyorum..siz de iyi düşünüp kendi bilgi ve tecrübeleriniz ile de harmanlayıp öyle karar verin...bu karar da kimsenin değil sizin olsun...sonra da aha ben böyle düşünüyordum da böyle yaptım olmasın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Bistte okadar kağıdın çivisimi çıktı orda arasana şişman kadını....!!!! Yaaa çok komiksin 😂😂

Sen kudurmuşun kuduranlar belli...!!!!!

Senin cezan bitmedi haala yalan dolan her şey sende burdasın....🤣🤣

Sen o ağa baba dediklerin kimse eğer hayal görme bırak artık millete palavra atmayı gerçekleri gör öyle biri varsa ben ....keyiiiiimmmm sen anladın onu
    Kendini kandırma spek ukalası..,sende fikir değiştirmessin çünkü sen osun....,!!!!!!!!!!!!!!!’

8. Bilançonun eli kulağında nefesler tutuldu.
    Atışıpta sinirlerinizi boşuna germeyin hepimiz kazanmak için buradayız. Sabır sabır sabır
    Ytd.

Sayfa 185/466 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •