Sayfa 186/385 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

Sayın mühendis yeni yorumunuz nedir? Kama, fibo derken başımız döndü...

2. kısa ve orta vadede " Şamda kayısı ihalesi aldık" , " araplarla iş bağladık" , "şirketin bahçesinden petrol bulduk" haberlerinin olacağının haberini veren 5,76 vatana millete hayırlı olsun..

şahsi düşüncem olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5,74-5,76 arasına inersem tahiminimi bir grafikle anlatıcam demiştim haftasonu atıcam.. acele etmeye gerek yok grafikte bu seviyeyi iyice bi gösterip sonrasında da kaybetmesi gerekiyor tahtayapıcı...

Düzenleri ve oyunları bozulan bazı muhteremler akıl ve paralarınca ayar veriyor anlaşılan.
    Piyasa koşulları da yardım ediyor oh ne güzel İstanbul...

4.  Alıntı Originally Posted by muhendis Yazıyı Oku
    kısa ve orta vadede " Şamda kayısı ihalesi aldık" , " araplarla iş bağladık" , "şirketin bahçesinden petrol bulduk" haberlerinin olacağının haberini veren 5,76 vatana millete hayırlı olsun..

şahsi düşüncem olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    artik el mahkum bekleyecez. yapacak bir sey yok

5. doksanlarda gezinirken 69'a alış girmiş idim.
    az daha geliyormuş :)

neyse belki pazartesi gelir :)

Karanlık odadan sonra alış göndersem de gelmedi . Bu hafta bizim için kötü geçti.

7. hoşgeldin sayın ohannesburg, çok hissede karşılaştık, gerel, anele, kozal, ama sanırım kozal dan çıktınız yada ben göremedim özür. sıra akguv muş :) bol kazançlar
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

8. teknik olarak muhendis kadar detaylı bilgi verecek bilgi birikime sahip olmasam da çift dip yapıp çıkışa geçeceğiz gibi geliyor. bir iki gündüz yazayım diyorum ama sayın muhendis in verdiği grafikler daha sağlam olur. benimki acemi işi biraz. teknik arkadaşla çalışıyoruz tavsiye verecek kadar bilgi sahibi değiliz malesef. herkese iyi kazançlar iyi haftasonları dilerim
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Sayfa 186/385 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •