Sayfa 186/429 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Vallahi şaka gibiiyiz :D hisse 3.11 olunca bı an acaba mı lan dedı herkes :D Ama kolay ekmek yok sabah 3.5x begenmezsın sımdı 3.10 u kırsa hayal kurarsın...İşte bu kumardır beyler...Kumardayız şansımız bol olsun ama asla unutmayalım kumarda genelde kasa kazanıyo

2.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Arti kapatirsa bir umut var. Tabana da dayanabilir. Bildigin kumar gibi saniyelik hareketler
    Artı kapamasını cıddden dusunuyo muusn aga? Zaten bu hacımle yaparsa ben de inan umutlanırım ama bu kadar ky varken bence cok zor.İnş hayalın gercek olur

3. Bu arada size kötü haberim var. Gozde ve Vakfn var bende şu an.Ve nasıl bır bahtlı ınsanlasınız kı ikisi de en cok dusenlerde sureklı...

4. Bu kadar ky alımı varken benim hic umıdım yok. 3 .20 bari kapasaydı ona bıle umıdım kalmadı benım ky forumlarında mal pazarlama var malesef Hadi hepiımıze gecmıs olsun.Bır gun ansızın ucarsa zararı cıkarırız :D

5. VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

Arkadaşlar mübarek günde birbirinizi kırmayın değmez atı alan Üsküdar'ı geçiyor... ben kendimce bir karar aldım kağıdı takip etmeyi bıkıyorum en azından orucumuz mekruh olmasın Allah belalarını versin baktıkça küfürbaz oluyor insan bu mübarek günde herkese hayırlı bayramlar şimdiden Allah'a emanet olun..

6. Bu hısseyı bıızm gıbı cıkacak soylentılerıyle aldıysanız malesef şanssızsınız bıızm gıbı. ama hısseyı arastırdınız sureklı buyuyuen ve ucuz hısse dıyorsanız buyrun alın...Bız kumar oynadık.Kumar hısselerınde KY cogalırsa ele verırler prensıbı gerceklestı.İyi gunler pazarlaamcılardan uzak durun ozellıkle bazı sıtelerde...Hepımıze gecmıs olsun...KY ye neden kazandırsın spek?

7. Gunlerdır ptesı gıdecek tavan olacak yasak kalkıyor yasak kalkınca tavan vs muhabbetler donunce zaten suphelenmıstım. yanı yasak kalkınca gıdecegını dusunen ky ve bu sesli dillendıırıldı. bu fırsatı spek kullanacak mıydı yoksa yasak kalkar kalkmaz uyanık gecınen ky ye paa mı kazandıracaktı...sonuc ?

8. 17 milyon hacim 6 milyon kağıt ve 3.070 de tıkandın kaldın öylemi ? yemezler hadi yapın oyununuzu birazdan

Sayfa 186/429 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •