Sayfa 186/187 İlkİlk ... 86136176184185186187 SonSon
Arama sonucu : 1491 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketimizin 11 Kasım 2024 tarihli Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda başlatılan "İştirak Modeliyle Kolaylaştırılmış Usulde Kısmi Bölünme" süreci kapsamında, enerji iş birimimizin faaliyetlerinin kısmi bölünme yöntemiyle %100 bağlı ortaklığımız olarak kurulacak yeni bir şirkete devredilmesine ilişkin süreç başlatılmıştı.

Bu kapsamda, Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz değerlendirilmiş ve söz konusu kısmi bölünme işlemine ilişkin duyuru metni, Kurul'un 30 Mayıs 2025 tarihli ve 2025/32 sayılı haftalık bülteninde onaylanmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu onaylı duyuru metni, bölünme sözleşmesi ve bölünme raporu ekte kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1444170

Akset Enerji Üretim A.Ş.

Elektrik üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti ile enerji verimliliği projeleri geliştirilmesi ve uygulanması.

Hayırlı olsun.

[IMG][/IMG]

Enerji faaliyetleri her zaman katma değerli bir sektör olma özelliğini koruyor, şirket ağırlığını verme kararı çok isabetli oldu, belki JES ile başlar, rüzgar ve güneşle devam eder, bölgesi müsait.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bugün olumlu ayrışmasını beklerdim ama kocaman eksi yine, enerji şirketi değil de çöp şirketi kuruyor sanki.

3. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. nin 2025-06-30 10:30:00 da yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu çağrıya egk.mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.

4. $125 milyona DowAksa iyi hamle…

5. çok sevindim... bu olay bambaşka yerlere götürebilir, götürecektir aksa'yı.

6.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    çok sevindim... bu olay bambaşka yerlere götürebilir, götürecektir aksa'yı.
    Aynen, katma değerli ürünlerde zirveye oturacak zamanla, ayrıca Akset enerji de yeni bir şirket olarak onay aldı, artık halk arz etmeli bazı şirketlerini.

7. bir iki yıl içince Aksa'nın içinden halka arzlar gelecektir mutlaka, hiç şaşırmam.

bu arada dow-aksa fiyatlaması 250 milyon dolar olmuş. aksa'nın şu anki piyasa fiyatı yaklaşık 900 milyon dolar.

yorum yapmak isteyen olur mu bu duruma?

8. Dowaksa nin zarar ettigini dusunursek bilancolar daha kotu gelecek diyebiliriz

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 186/187 İlkİlk ... 86136176184185186187 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •