-
FrancoisTruffaut'nun yonettigi, Jeanne Moreau, Oskar Werner, Henri Serre'in rol aldigi romantik drama Unutulmayan Sevgili (Jules et Jim) 23 Ocak 1962'de Fransa'da izyona girdi.

-Bana: seni seviyorum dedin. / M'hai detto: ti amo.
-Ben sana: bekle dedim. Al beni diyecektim. / Ti dissi: aspetta.Stavo per dirti: eccomi.
-Sen bana: git dedin. / Tu m'hai detto: vattene.

"Mutlulugu anlatmak zordur. Farkina varilmadan eskir. / La felicità si racconta male perché non ha parole,ma si consuma e nessuno se ne accorge"
-
Amerikali oyun yazari Arthur Miller'in Dususten Sonra (After the Fall - Dopo la caduta) oyunu ilk kez 23 Ocak 1964’de Broadway’deki ANTA Washington Square Theatre’da sahnelendi.
-
Law & Order: Special Victims Unit dizisinde New York Polis Departmanindan Tegmen Olivia Benson karakterini canlandiran Amerikali aktris Mariska (Magdolna) Hargitay'in dogum gunu (23 Ocak 1964)

-
Evimiz Hollywood'ta (Beverly Hills, 90210) Valerie Malone karakteri Amerikali aktris Tiffani (Amber) Thiessen’in dogum gunu (23 Ocak 1974)

-
David Bowie, 10.studyo albumu Station to Station’i 23 Ocak 1976’da RCA Records etiketiyle piyasaya surdu.
-
1981 yilinda Trt'de de yayinlanan, kolelik ve ozgurluk kavramlarini isleyen 4 bolumluk mini dizi Kokler (The Roots), 23 Ocak 1977'de ABC kanalinda yayinlanmaya basladi.
-
Pink Floyd, konusunu George Orwell'in Hayvanlar Ciftligi’nden alan 10.studyo albumu Animals’i 23 Ocak 1977’de Columbia Records etiketiyle piyasaya surdu.
-
Joanna Kramer, oglu Billy’nin velayetini 23 Ocak 1978 Pazartesi gunu aldi. Ama oglunu babasi Ted ile birakarak terk etti. (Kramer Kramer'e Karsi - Kramer vs Kramer. Yonetmen: Robert Benton)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri