Sayfa 1863/2493 İlkİlk ... 8631363176318131853186118621863186418651873191319632363 ... SonSon
Arama sonucu : 19937 madde; 14,897 - 14,904 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Volkan Özdemir
    @VozdemirV
    Diğer NATO ülkeleri görece sessiz kalırken, Fransa kırmızı çizgi söylemleriyle Rusya'yı doğrudan hedef almaya başladı.
    Macron'un sözkonusu açıklamalarının nedeni, son zamanlarda Fransa'nın Afrika'da uğradığı kayıplardır. Uzak coğrafyada direnemeyen Paris'in kapasitesi sınırlıdır.
    Volkan Özdemir
    @VozdemirV
    ·
    1 sa
    Fransa söylemde vites artırdı. Afrika'da silinmeye başlayınca, Ukrayna'ya asker göndermenin yanında Kafkaslarda Ermenistan üzerinden Rusya'ya cephe açmayı dillendirdi.
    Bazı horozlar kendi öttükleri için sabah oldu sanır. En iyisi horozla ayının kapışmasını müdahil olmadan izlemek.

2. İmamoğlu: Hâl hatır soracak kadar Kürtçe öğrenmeyi sorumluluk kabul ediyorum.
    Katılıyorum. Bravo.

3. Moldova Dışişleri Bakanı:

“Onların (Real Madrid) savunma hattı, bizim ulusal orduya yatırımlarımızdan daha pahalı.”
    Bu dünyada Urus topraklarına kimse çökemez. Ruslar; Transdinyester ve Kaliningrad'a ulaştıktan sonra duracaklardır. Moldova Ulusal Ordusu hep güçsüz olacak, böylesi onlar için daha hayırlı.

4. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ➖ Sonunda! Baba Cihantimur savcılığa çağrıldı...

Türkiye’nin gündemine oturan Eyüpsultan’daki ölümlü kazada annesi Eylem Tok ile birlikte Amerika’ya kaçan T.C’nin ölümüne yol açtığı Oğuz Murat Aci’nın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Op. Dr. Bülent Cihantimur'un ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı
    .

Bu haber çok ilgimi çekiyor. Çocuğun adında ve soyadinda iki Timur var. Isim ve soyismin kisaltmasi TC.
    Ve devlete meydan okuyorlar.
    Topal Temur Sunni idi.

5. Gavrilo Princip, 28 Haziran 1914'te Saraybosna'yı ziyarete gelen Avusturya-Macaristan İmparatorluğu veliahtı Arşidük Franz Ferdinand'ı öldürerek, I. Dünya Savaşı'nın başlamasına neden olan Saraybosnalı Sırp milliyetçisi genç. Gavrilo Princip Sırpça'da Prensip Müjdecisi anlamına gelmektedir.
    Ismi Cebrail Prensipleri. Bu çocuk dogup, bu isim kondugunda, Avusturya-Macaristan veliahtini seneler sonra vuracagi kesinlesmisti. Bu durumda 1. Dünya Savasinin da baslangic tarihi 25 yil onceden belliydi. Belki bunlardan bir kac tane daha vardi. Kimbilir?

6. Tv programına çıkıp "hatırlamıyorum" denmez. Eşşek herif.

Bütün tvler, çevirip çevirip "hatırlamıyorum" sözlerini gösteriyorlar.

Para sayma görüntüleri 5 puan götürdü. Üstüne, çikmış tvye "hatırlamıyorum" diyor.

Deyyus.

7. Rus Büyücü: "Müslümanların beyin dalgalarını etkilemek çok zor".

8. Daktilock
    @daktilock
    🗳️İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı

🔴 %35,7 Cemil Tugay -CHP
    🟠 %34,4 Hamza Dağ - AKP

Hamza Dağ, farkı kapattı diyebiliriz. İlerleyen günlerde yine değerlendireceğiz
    Tabii ki doğru değil. Keşke doğru olsa.

mahmut
    @sahabery
    ·
    11s
    İZMİR DE :
    NETANYAHU : % 55
    TAYYİP ERDOĞAN : % 45 malasef olur.
    Bu doğru işte. Sadece rakamlar değil. Izmirli kodlanmış.

Sayfa 1863/2493 İlkİlk ... 8631363176318131853186118621863186418651873191319632363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •