Sayfa 187/236 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon
Arama sonucu : 1887 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    özdağ tahliye edildi diye alış geldi
    manasız buldum alışı, short açtım
    bugün iki defa shortçuları sıkıştırmak için yukarı gitti, ama yemedi 10500 üstüne devam etmeye, short kaldık geceye.. ani bi negatif haber düşme ihtimali var, abd vurdu falan diye yada hürmüzde false flag operasyonu çekebilir israil, bi kaç tankeri havaya uçurur, iran yaptı der.. falan

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bugün iki defa shortçuları sıkıştırmak için yukarı gitti, ama yemedi 10500 üstüne devam etmeye, short kaldık geceye.. ani bi negatif haber düşme ihtimali var, abd vurdu falan diye yada hürmüzde false flag operasyonu çekebilir israil, bi kaç tankeri havaya uçurur, iran yaptı der.. falan
    kapattım shortları, abv

biraz fazla düştü gibi, long açmak için bakıyorum artık piyasaya, ekgyo yerine koymaya başladım, hayırlısı artık

3. https://www.youtube.com/watch?v=fp7rk_8zefU&t=3447s

jinsa tv koyu israil yanlısı bir siyonist kanalı
    videoda konuşan kişi harold rhode uzun yıllar türkiyede yaşamış, iyi türkçe konuşan, buraları iyi bilen biri.. özetle diyor ki, israil için en büyük düşman türkiye'dir, iran falan hikaye

sunucu- anlamıyorum diyor, bunlar hamas detekliyor mülüman kardeşler destekliyor, nasıl nato üyesi kalmaya devam ediyor bunlar anlamıyorum.. harold almanyadaki türkleri konuşmuş, almanlar demiş- işte geliyorlar, medivenleri yıkıyorlar, zor işleri yapıyorlar, bi sıkıntı yok.. harold demiş ki, bunlarda sabır vardır, beklerler tevekkül ederler, ama yeterince kalabalık olduklarında sizin kanunlarınızı sizin altyapınızı size karşı kullanacaklar, başınızı belaya sokacaklar
    Son düzenleme : Ozan Erol; 18-06-2025 saat: 12:36.

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kapattım shortları, abv

biraz fazla düştü gibi, long açmak için bakıyorum artık piyasaya, ekgyo yerine koymaya başladım, hayırlısı artık
    ne yaptın sayın ozan LOng nereden düşünüyorsunuz......rakam olarak......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ne yaptın sayın ozan LOng nereden düşünüyorsunuz......rakam olarak......
    bir kaç tane aldım 320- 330.. bakıyorum, bi dip daha gelir mi diye
    yukarıda 370 direnç, orayı kırarsa önü açık

6. ekgyo güçlü destek bölgesinde, 14.40- 14.50

7. herif ekgyo devre kestirdi 14.29, bofa kamyonu dayamış, demek ki yarına faiz indirimi falan yok..
    gerçi bankaları o kadar satmadı

8. bugünkü endeks vadeli aracı kurum tabloları- haziran yakın vadede açık poz değişimi -4500, ağustos öbür vadede apd +18500.. blok işlemlere dikkat etmek lazım, hsbc haziranda 8000 kapatıp, ağustosta 8000 açmış, blok işlemleri hariç tutarsak yakın vade +3500, öbür vade +10500 oluyor.. bu durumda haziran tahtasında bofa'nın satışı yeni short, diğer satışlar aşırlıklı long kapama olduğu anlaşılıyor.. ağustos tahtasında tek satıcı hsbc sattıkları yeni short, alıcı tarafı yeni long

savaş haberinin ilk düştüğü cuma günü garanti yüklü miktar yeni short açmış, ertesinde piyasa yukarı yapmıştı

Sayfa 187/236 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •