Hic ogle oldugunu dusunmuyorum, bu kagit 10 bin lota taban oluyor
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hic ogle oldugunu dusunmuyorum, bu kagit 10 bin lota taban oluyor
ziraat 402k lot 26.86 maliyet
İş ve ak dışındakiler 8-15 civarıdır. Çünkü mal satamadilar....haftaya 2-3 liralık yukarı çıkış olabilir.. 14 den 16 gibi veya 11- 14 gibi ytd. İzleyip bakalım.daha oturmadı hisse...ak malı bitirirse oturur. Takas varsa paylaşan iyi olur..
Lanet olsun o televizyonlarda çıktılar defalarca Kalkınma Bankası lafları günlerce hisse yükselirken, düşerken inadına gibi tek kelime etmediler. Ayıptır ya. Haber siteleri de haberler yaptılar şimdi yok. Yazıklar olsun hepsine, yedirdiler küçük yatırımcıyı. Zaten zengin daha zengin oluyor işte böyle.
Spek olduğunu hiç düşünmedim bu hissede, Vertu'dan sonra anladım spek nedir diye, bilsem asla girmezdim. Ama varmış, Varsa da nasıl engellenmez %99 u hazineye bağlı hissede rezillik.
Tüzel kişiliği haiz Türkiye Kalkınma Fonu, banka tarafından hazırlanan Türkiye Kalkınma Fonu iç tüzüğünün ticaret siciline tescil olmasıyla süresiz olarak kurulacak.Türkiye Kalkınma Fonu'nun ve bu fonun bünyesindeki alt fonların kuruluşu, yapısı, çalışma usul ve esasları, işleyişi, yönetimi, yapacağı işlemler, raporlama esasları, fonun iç denetimi ve uygulamaya ilişkin diğer hususlar Türkiye Kalkınma Fonu iç tüzüğü ile belirlenecek. Türkiye Kalkınma Fonu'nun idari, mali ve operasyonel iş ve işlemleri Banka tarafından gerçekleştirilecek.Türkiye Kalkınma Fonu'nun ve fona bağlı alt fonların yapısı ve işleyişi ile Bankanın fonun yönetimiyle ilgili faaliyetleri Sermaye Piyasası Kanunu ile bu Kanun uyarınca yürürlüğe konulan ikincil mevzuata tabi olmayacak.Sermaye piyasası aracı ihraçlarında her bir ihraca özgü olarak bankanın gerek duyması halinde Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuatta öngörülen yöntemler izlenebilecek.
Bu hissede mağdur az olur 4600 kişi 1000adet alsa hisse kalmaz kısaca açığa satış da olmadığı için spekin elinde kalan hisselerinde sattıktan sonra 3ay müddet var en az yeni gelen haber bekleyen bedelli bekler başkada bir haber gelmez alırsa kredi alır o da geri dönmesi yıllar alır
Klnma 27 den maliyetle sağlam elimizde kaldı. Zarar çok büyük.
Yer İmleri