Sayfa 187/597 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Hisse günlük trade ederken elimde kaldı. 2.8’lerden bir haftada 2.54’e geldi. Sat-al yapmaya elim varmadı. Çok kısada bir iki saatte hatta on dakikada bir iki kademe karı görünce bile özellikle bilmediğim hisselerde satar kaçarım. Nedense bunda yapamadım karı da gördüm. Vergi dairesine sunulan bilançoyu görünce de şaşırdım. Satış ve esas faaliyet karını görünce neden düştüğüne anlam veremedim. Nice batık şirketlerin borsada tavanlar yaptığını gördükçe bu tip şirketelerin son bir iki yılda % 50’lere yakın düşmesi ve hala tepkisiz kalmaları şaşırtıcı. En son ykbnk aldım 1,55’den birkaç günde gitmeyecek diye sattım 2 oldu. Arçelik Aghol bunlardan birkaçı. Şimdi btcim brsan ve pnsut bekliyorum bakalım. Sürekli bekleyim diyorum her borsada trade eden gibi maalesef aynı cümleyi kuracağım. Satıyorum kağıt yükseliyor. Bakalım btcim şaşırtacak mı. Bi defa da biz kar edelim artık. Borsaya acemi insanlar gidiyor formt alıyor kar ediyor. Bakıyorsun adam kapı yapıyor. Pd/df fk uçmuş yine de yükseliyor. Biz gidiyoruz inceleyip ucuz diye borusan boru alıyoruz. Adamlar dünyaya boru düşüyor. Tanap projesinde varlar. Ama kapı üreten şirket kadar olamıyor. Sonra borsa kumarhane oluyor tabi. Galip diye bir dolandırıcı çıkıyor aklına esen hissede işlem yapıyor arkadından binlerce insan gidiyor. Donu hüsran olsa da hareket onlarda nedense.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. 2.4... lı rakamlara gelirse neyim var neyim yoksa alacağım diyen bir arkadaş vardı.Çok olmadı 3 günde buyur.
    Performansını görelim.

3. Ben size daha ne diyeyim.ytd.

4. Kaçamazsın kaçamazsın
    sen ellerin olamazsın

En sonunda sen benimsin
    Benim eşsiz sevgilimsin
    Gönlümdeki bebeğimsin
    Seni benden alamazlar

Kaçamazsın kaçamazsın
    sen ellerin olamazsın

Seviyorum seveceğim
    Uğruna bil öleceğim
    Ellere vermeyeceğim
    Seni benden alamazlar

Kaçamazsın kaçamazsın
    sen ellerin olamazsın

ağlama bebeğim, olay budur..

5. Yönetime bir sözümüz var.Hisse senedinizin çöp fiyatına düşmesi hatta. kötü yola düşmesi sizi rahatsız etmiyor mu?
    Rahatsız olmuyorsanız bu rahatlığın sebebi nedir.İşi bilen birine verin makul mantıklı bir yerde fiyatlama yapsın.
    Böyle birini bulamazsanız ben talibim...Bol güneşli günler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Bu ters hareketler buyuklerin carpismasindan baska bir sey olamaz (I.T,SANKO) Anlasilan onlar istemedende bir sey olmayacak.Yada yonetimin devreye girip alim yapmasi ancak bu gidisata son verebilir.Kaziga oturtmak ancak o sekilde olabilir.Ekranin kapatilip bakilmamasi gereken bir hissedeyiz.Ben sahsen artik oyle yapacagim.Menfaatleri gerektirmedigi surece hisseyi yukseltmeyecekleri anlasiliyor.y.t.d

SANKO da kafayi yemis galiba,ben zarardaysam sizlerde bedel odeyin der gibi kinlenmis vaziyette adeta bizlerle beraber kendi kendinide sokuyor.
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 18-02-2019 saat: 11:27.

7. Helal olsun tahtadakilere.böyle yönetime müstehak.ancak olan gene ky ye oluyor maalesef.algılara dikkat.gerçekleri görmek isteyen at gözlüklerini çıkarır.ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Helal olsun tahtadakilere.böyle yönetime müstehak.ancak olan gene ky ye oluyor maalesef.algılara dikkat.gerçekleri görmek isteyen at gözlüklerini çıkarır.ytd.
    Bu da Stocholm Sendromunun son evresi oldu.Yok kendimi tuttum ama bunu yazıcam.Esas tahtadakilerin yaptıkları senin gibi yatırımcılara müstehak.Bilmezsen elindekinin değerini buralarda boş boş konuşursan böyle yaparlar.Bize giydirip bu olaylara burada çanak tutanlara iki kelime etmezsen böyle yaparlar.

Ama sana gerçekten çok teşekkür ederim samimi olarak.Sayende enerjimin çoğunu buralara harcamak zorunda kalmadım.Herkes eninde sonunda hak ettiğini alır.

Burada konuşulması yazılması gereken bir çok şeyi de sayenizde yapamadık.

Yönetimin en büyük yanlışlarından biri tahtada bu şekilde at koşturanlara bu imkanın maalesef tanınmasıdır.Kabul etsinler ya da etmesinler bu tahtadaki olan bitenler onların sorumluluğundadır.

Bu şirket bu sene 200 mln tl zarar bile etse idi hiç bir şey 2,2 olduğu gün gelinen piyasa değerini haklı olarak açıklayamazdı-açıklayamaz.Alın size algı ise algı.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-02-2019 saat: 11:38.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 187/597 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •