Sayfa 187/385 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. haftalık ve aylık yabancı oranları artan/azalan
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    hoşgeldin sayın ohannesburg, çok hissede karşılaştık, gerel, anele, kozal, ama sanırım kozal dan çıktınız yada ben göremedim özür. sıra akguv muş :) bol kazançlar
    Selamlar size de sn. Joeyramone,
    Kozalda karda nasıl oturulur denemeleri yapıyorum çok şükür :) inşallah bir elimiz yağda bir elimiz bağda olacak zamanla akgüv ile

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku

teknik olarak muhendis kadar detaylı bilgi verecek bilgi birikime sahip olmasam da çift dip yapıp çıkışa geçeceğiz gibi geliyor. bir iki gündüz yazayım diyorum ama sayın muhendis in verdiği grafikler daha sağlam olur. benimki acemi işi biraz. teknik arkadaşla çalışıyoruz tavsiye verecek kadar bilgi sahibi değiliz malesef. herkese iyi kazançlar iyi haftasonları dilerim
    yabancı baya almis. eee peki biz neden çakıldık. bakalim kim kazanacak yerli mi yabanci mı? yabanci alimi artıyor ama biz düşüyoruz. bir gariplik yok mu? mühendis fibo oluştu mu?

4. burdaki yazanlara bakiyorum borsadan anlayan nerde olduğunu bilen insanlarla dolu. bu da yanlis gemide olmadığını bana hissettiriyor. bakalim ne olacak mevlam neylerse guzel eyler. ytd

5. arkadaşlar vallahi eve daha yeni girdim ve paylaşımları yeni okudum şunu belirtmek isterim; ben bir amatörüm.. beklentiyi çok yükseltmeyin..

bir şey sormak istiyorum; buradaki paylaşımların altında dip not şeklinde bir yazı çıkıyor onu nasıl yazıyoruz
    " yatırım tavsiyesi değildir " yazıcam oraya..

6. sitenin en üstünde üye kontrol paneli bölümüne gir
    imzanı değiştir gibi bir menü var solda
    yazdığın imza her yazının altında otomatik olarak gözükür
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

7. teşekkürler joeyramone..
    bu tarz forumlarda bu yazıyı yazmayanı odunla dövüyorlar malum..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

8. bakalım gerçekleşecek mi
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

Sayfa 187/385 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •