Sayfa 187/883 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Hi bu arada, bu haberi niye olumsuz fiyatladi, onu da anlamis degilim.
    Saygilar.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Simdi baktim, bigpara da da var haber.
    Saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Hi bu arada, bu haberi niye olumsuz fiyatladi, onu da anlamis degilim.
    Saygilar.

Tahminimce teknik düzeltmeyi yaptı , hatta benim işime yaradı. bir baktım 10.58 e 15000 tane satış koydu , 5000 ini anında çizdim , ama neden hepsini çizmediysem yani sert bir anda yapınca, ne yapmaya çalışıyor anlamak istedim. sonra 1 dk olmadı anında 10.80 lere gelince , teknik formasyon maksatlı olduğunu düşünüyorum hareketi... 10.58 den aldığım 5000 i 10.84 civarından okuttum , hani olurda bir daha 10.60-10.50 arası yapıp orada kapanış yaparsa , yine alırım fazlasıyla diye , ama yapmadı ...

Kafamda bir soru var , aslında yatırımcı ilişkiler bölümünü arayıp sormak lazım , bu yeni açıklanan yatırım , yeni bir arsa ve binadamı kurulacak ? yoksa bu çamaşır ve kurutma makinası kurulan tesisle bağlantılı olarak mı yapılacak acaba diye? Yani şayet aynı bina içinde kurulacak makine ve techizatla olacaksa , bu yatırım hemen maddi yatırımla ; makina siparişleri ile bitecek ve devreye girmesi çabuk olacaktır.... aksi durumdada muhtemelen yine 1 yıllık çerçevede bu yeni yatırımıda kuracaktır .... %84 kapasite kullanım oranı ile çalışan VESBE nin bitmekte olan ilave yatırımlarla , bizleri gelecekte mutlu edeceği şüphesiz.... bir tek düşük olasılık bu yatırımlardan kaynaklı , dağıtacağı temettü rakamını bu sene düşük açıklayabilir mi acaba ? ..... Ama ilişkili taraf alacakları çok yüksek olduğundan bunu yapmaz, yapamaz diye umuyorum ... Yani yine 1 tl ve üstü temettü açıklaması daha etik olacaktır... Sonuç olarak 2-3 yıllık süreçte beklentilerim oldukça olumlu.... Patron da bu ilave yatırımları bu nedenle yapıyor .....

---------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Simdi baktim, bigpara da da var haber.
    Saygilar.

Evet haber sitelerinde var ama kapta ben de bulamadım.
    Bilgi için teşekkürler.

5. Bugün iki haber vardı. Biri yatırım için ÇED süreci. Diğeri sektörel yurtiçi beyaz eşya satışları %17 düşmüş. Yurtdışı satışlar %16 yükselmiş.

6. yuzde 80 ihracat oldugundan , hesap yapınca yuzde 9 artış var Vesbe satışlarında diyebiliriz. 85 milyon kar bekliyorum 3 aylıkta

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    yuzde 80 ihracat oldugundan , hesap yapınca yuzde 9 artış var Vesbe satışlarında diyebiliriz. 85 milyon kar bekliyorum 3 aylıkta
    Aynen öyle. Vesbe sağlam ihracatçı olduğu için belki de ortalamayı yukarı çekiyordur. Onu da çeyreklikte göreceğiz.

8. 11.32 olduk tam dirençteyiz bakalım neler olacak 11.30-13,50 arası nispeten daha boş

Sayfa 187/883 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •