Originally Posted by
Ayasofya 2005
Benmi longum Viob değil long olmak şort olmak zerre işlem yapmadım. Ben hisseciyim. Hatta aldığım hisse sayısı beşi geçmez. Karlı olacak sağlam olacak geleceği olacak. Dün çok zor geçti benim için araba kullanıyordum. Araba otomatik vites ve elden aparatli gaz fren. Bir Elim direksiyonda bir elim aparattaydi. İşlem yapamadım zarar bir ara 1250 civarındaydı. Babam gile vardım ak sat ak sat derken 150 TL artı kapattım. 29 bin le 900 bin hacim olmuş. Aynı hisseyi kaç kez alıp sattım hatırlamıyorum. İki hissede oldu bu işlem kredi limitim de var param kadar bir ara %2 eksiyken algyo aldım 13,80 e kadar 1500 lot aldım o zararımin çoğu bununla çıktı. Gün sonu 1/2 hisse de kaldım. Borsada işlem yaparken normalden tuvalete gidersem hisseyi taşımam o süre boyunca. Dün direkten döndüm. Şayet telefonun şarjı bitseydi kredili de elimde kalsaydı Pts herhalde 5-6 un zarar yazardım dowa bakarsak.
Ben de bi hikaye anlatayım. 2 hesabim var birinden gun ici limitle işlem yapabiliyorum. Overall x5 kadar . Tabii orda fazla para tutmamaya çalışıyorum. Neyse perşembe borsa kötü 3 günlük tatil riski almayanlar seans sonu satış yapicak. aksam 5 gibi ISMEN aldim .sapasağlam durdu gun boyunca guzel bilanço beklentisi diyorum ki 5 buçuğa kadar saticam alim gelirse gelir gelmezse saticam . O sırada matriks izleme hastalığı iste bi kagit yanıp sönmeye başladı dayanamadım atladım.o kağıdı aldığım yerden sattım ama 5.41 den sattigim ISMEN 15 dakika sonra 5.74 'le tavan oldu. 15 dakika stratejime uyamadım.hem de overal x5 le full hissedeydim.. Gerci bi süre ara vericem bi işlemlere.1 ay böyle işlem yapıyorum gözlerim beynim acayip yoruluyor bi daha yapmicam diyorum 2-3 hafta ara veriyorum hop yine dayanamayıp aynı stres 
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri